7 Şubat 2009

Taraftarlik.(!)



Gerizekaliliga örnek gösterilecek bir anlayisin ürünü ama nedir benim de icerisinde oldugu bir grup ile beraber anilacak eylem.. Sadece bu mu ? Benim adima, Galatasarayli maskesi ile milyonlarca insanin daha kabul etmedigim onlarca eylemini sahipleniyoruz.. Niye sahipleneyim ki ? En azindan benim bu firsatim var. Bu isi fazla kurcalamiyorum yer yer ayakta tutan futbolun taraftarlik kisminin anlamsizliklarina gelebilir, oluyor arada deyip gecistirmek en iyisi.

10 yorum:

aşkın dedi ki...

Tencere dibin kara seninki benden kara veya al birini vur ötekine

Adsız dedi ki...

"de" yi ayrı yazmayı becerselermiş bari..

Adsız dedi ki...

bu olayı neden uzattı galatasaray taraftarı anlamadım.esasında bu pankartı ultraslanın üzerinede yıkmak istemiyorum.şimdi çarşı trabzon maçında cevap verecek elbette ama bu iş daha ne kadar uzucak.

Ceren

Gürcan Ulusoy dedi ki...

rakip taraftarla uğraşılır da seviyeli uğraşılır.

beşiktaş taraftarının unutmaması gerekir ki

galatasaray-balili-israil-çarşı denkleminde bir de revivo vardır. o da beşiktaş taraftarının utancıdır. tabi aynı şekilde, onlar utansın biz değil.

bu tarz düşünce sahipleri gitseler bir köşede ne hesapları varsa görseler de futbolu "insan"lara bıraksalar...

firat selcuk dedi ki...

@sebastian bach, "de" yi ayrı yazmayı akıl edecek kadar beyinleri olsa bu pankartı acmazlardı sanırım.. bir de o acıdan bakmak lazım olaya..

Kartal Bafiler dedi ki...

Bence o pankartı tutanlara bile o pankart anlamsız gelmiştir.

Adsız dedi ki...

leeds maçındaki olaylardan sonra en utanç verici mevzu budur gs tribünündeki.

Tunç Bozacılar dedi ki...

Alelacele bir kontra yapalım istemişler , becerememişler . Pankartta ve tazhüratta asla iyi olamadılar bari tek becerebildikleri kareografiye önem verseler . Gözümüz gönlümüz açılsa . Bir tek çArşı tribün bayrağını taşımasa artık . Ha bu arada KİM YASAL kim değil Malatya'ya giden araba sahiplerine bir sorun !!!

alperensaylar dedi ki...

bu pankarta yorum yapmak bile gereksiz. yıllar boyu futbolu anlama ve yorumlama konusunda toplum olarak bir adım dahi atamadığımızın resmidir bu pankart.

Anıl dedi ki...

Bizim tribünün yaratıcılığı bu kadar işte. Yine de genellememek lazım ama...