8 Nisan 2009

Bayern'de Son Durum: Lahm Yok, Butt Kalede.!



Bayern icin isler gittikce kötüye gidiyor, ideal onbirinin yarisi yok desek yeridir. Macin keyfini biraz kacirmadi desem yalan olur gelir gelmez Alper'in ve Ti esti to'nun yorumlarini görünce.. Kadronun üstelik Ribery sonrasi en önemli isimleri yok..

Kaleci; Sakat olmadigi halde yedege cekildi. Cok önemli bir karardir bu ve eger burada basari saglanirsa Rensing'in de sonu oldugunu simdiden belirtelim efendim. Diger yandan asil sorun kalecide degil sadece..
Defans ikilisi sakatlik ve ailevi nedenlerden dolayi Barcelona'ya götürülmedi.. Lucio ve Van Buyten. Özellikle istikrarli ve deneyimli Lucio'nun yoklugu etkileyecektir kesinlikle.. Belki de Messi'ye care olabilecek olan dünya capindaki muhtesem sol beki de son anda sakatlandi.. Formsuz Demichelis orta alanda kendine gelmis iken geriye cekilmek durumunda kaldi.. Gecen senenin en formda isimlerinden Hamit sakatliktan yeni cikmis durumda.. Formsuz dönemin ardindan Bayern'in seri galibiyetler almasini saglayan ve bana göre önemli maclarda gösterdigi performans ile yoklugunu en cok cekecegi Miroslav Klose sakat.. Daha ne oLsun ?

Her seye ragamn yine de Bayernliler umut tasimalilar.. Messi'yi belki de Lell durduracaktir ya da zaten hcibir sekilde dururalamaz oldugunu kabul edecektir insanlar.. Baska acidan motivator hocalarin bu gibi durumlarda cok daha basarili sonuclar aldigini unutmamak gerekir ve onlarin motive edebilecegi oyuncularin da isimsiz olmalari bir baska avantaji..

Ve fakat arkadaslar, Barcelona ile oynuyor ve haliyle Motivasyonun disinda ekstra hamlelere ihtiyaci var bu takimin..

Güzel bir mac olmasi dilegiyle..

1 yorum:

bonaventure dedi ki...

pek maç olmadı sanki. daha farklı bir şeydi.