8 Nisan 2009

Messi vs Lahm.!



Bu aksam kozlarini paylasacaklar.. Her sey Barca'nin lehine gözüküyor. Messi, iyi oynayarak hem Barcaya ofansif anlamda güc katacak baska acidan Bayern'in en tehlikeli bölgesinin iletisimi koparacaktir. Lahm'i geriye kilitleyip Ribery'i de etkisiz hale getirebilir ya da kosu alanini 70 metreye cikarip oyundan cok cabuk düsmesini saglayabilir.. Pek ihtimal dahilinde degil ama Lahm bunun tersini basarirsa Bayern avantajli bir skoru elde edebilir..

Alves-Messi'ye karsi Ribery-Lahm.. gercekten seyri inanilmaz keyifli bir mac olacaktir bu.. Bu ikiliden formsuz olani maci verir..

Messi benim icin dünyanin en iyi futbolcusudur ve fakat kesinlikle hafife alinmamasi gereken Lahm'in zekasidir. Bu aksam muhtesem bir mac bizi bekler..

Edit: Lahm da oynamiyormus ve hatta kalede de Rensing yerine Butt olacak imis.. Simdiden kolay gelsin diyoruzt Lell'e.. Tam bir sakatlar ordusu efendim..

4 yorum:

ti esti to dedi ki...

favorim bayerndir. ve maç kaçan büyük balık ribery'nin maçı olacaktır. belki bu maçtan sonra ribery'i avrupadaki takımım real madrid'de izlerim. sonuçta ezeli rakibe karşı.

Alper Öcal dedi ki...

Lahm'ın sakatlık sebebiyle oynayamayacağı yazılıp çiziliyor Orhan ?

cikkoleite dedi ki...

Lahm oynamiyormus rövansa artik bu düello :(

Borges dedi ki...

Alper, Ti Esti to, Cikozi: Yorumlarinizla ögrendim ben de disardaydim ve üzüldüm.. Sahsen ben bu macta takim tutmuyorum, futbol seyretmek istiyorum ama Klose'siz, Lucio'suz, Lahm'siz, Van BUyten'Siz Bayern ne kadar rakip olacak bilemiyorum. Artik Klinsmann'in oyunculari costurmasi denkligi saglayacaktir..