23 Mart 2010

Adam Olacak Cocuklar.!



Bild bugünün pek cok ünlüsünün fotolarini koymustu. Aralarindan bir kaci oldukca güzel geldi. Misal su bacaksizin kim oldugunu ben tahmin edemedim.. Arkadaki resimlere baktim, futbolcu resmi filan da göremedim.. Kimdir bu desem eminimim ki dogru tahmin eden olmaz.. Bu arada hatirlatayim bu resmi ben cekmedim. Benim evimin icerisinde böyle bir resim yok. Bunu her defasinda yinelemek istemiyorum. Ne zaman ki benim bizzat cektigim bir foto olur, o istisna olacagi icin onu belirtirim. Bild ya da Milliyet gazeteleri de bizzat benim bir yerlerden buldugum gibi resimleri sagdan soldan toplayip abuk subuk top 10'larinda filan kullaniyorlar.. Onlar da altina resmi suradan bulduk diye bir not gecmiyor.. Kiessling'in dövemli Spiegel'den alinan resminin altina haber yapiyorlar lakin suradan aldik denilmiyor. Benim de her resmin altina suradan buldum diye belirtmemi beklemeyin, gerzek bir beklenti bu. devam edelim..



Gercekten de büyük bir yetenek olan Edin Dzeko'nun hayali cocuklugunda cok baskaymis sanirim..



Lakin su resim icin tahmin edilemez diyemiyorum. Biraz zorlarsaniz böyle dudaklara sahip cok fazla futbol yildizi olmadigini düsünebilirsiniz.. hadi biraz daha kopya verelim.



Giiovanni Dos Santos desem inanan cikacaktir zira ben bu futbolcuyla Giovanni'yi özellikle gülüslerini acaip benzetirim..



Yine bugünlerin parlayan adami her zaman seyretmekten keyif aldigim güzel adam Ronaldinho..



Efsaneyi taniyorsunuz, yanindaki velet kimdir ? Bu su acidan önemlidir: Eger Michael Schumacher cikariyorsaniz bögrünüzden benzerlerinin de temelini atmis oluyorsunuz ayni zamanda. Ridvan Dilmen'lerin, Tanju Colak'larin daha geriye gidersek Metin Oktay'larin Baba Hakki'larin,Lefter'lerin önemi bu yüzden fazladir.

Yanindaki velet: Sebastian Vettel..



Son olarak gözlerine bakip da dogru tahmin yapamayacak olanlara cevabi söyleyelim: Bu dünyanin en iyi futbolcusu.!

19 yorum:

Erdem Karakuş dedi ki...

Amiyane tabir ama mahallenin piç çocukları olur ya, pis bi gülüşleri vardır. Gülümseme aynen o. Demek çocuklukta da varmış :)

CaRtMaNtR dedi ki...

Son resimdekini Rooney'i benzettim. Surattaki o tosunsu ifade onu hatırlatıyor :)

Adsız dedi ki...

Andresssssss !

Borges dedi ki...

Son resimdeki bebek resmi Messi'dir efendim.

Hand Solo dedi ki...

konu bulamayınca küçüklük resimlerini koyan bloglardan da gına geldi artık
Yakında borges pipini göster amcalara blogu olur bu gidişle
bu blogu kaliteli bir blog sanıyordum ama belli ki artık sık kullanılanlardan silmenin zamanı geldi. arkadaşlarıma da tavsiye etmiştim onlardan da sildireyim.

SSAY

Borges dedi ki...

Hand Solo: Cok korktum gercekten.. Simdi sen gidip arkadaslarina burayi okumamasini söylersin ve ben gecelerce yatamam.. Gercekten mideme kramp girdi simdi bak;)))

Sunu oku da bir daha gelmemecesine dogru kapiya yönel: Kim okuyor, kim kaliteli bulup kim sacma sapan bulur, umrumda bile degil. Daha bu resim nedir ? Ne pipiler gösterecegim ben size daha.. Ama sen ve arkadaslarin göremeyeceksiniz:((

Flying Dutchman dedi ki...

bu da yeni moda ha :)
okumam bak seni..bu blogu da güzel sanmıştım

ben de seni adam sandım..okuma lan...ne yazacağımızı sanıyorlar..."duruuuuuuun biz kardeşiz" diye peşlerine düşmemizi mi

Borges dedi ki...

FD: ben en cok suna bittim.

Simdi adam buraya geliyor, kendisinin ve hatta arkadaslarinin artik burasini okumayacagini düsündürterek blog sahibin gözlerinden yaslar akmasini, dur gitme ne olur diye yalvarir ifadelerde bulunmasini bekliyor. Zoruma giden kafasinda bunu deli gibi önemseyen bir blog yazari hayal etmesi..

oy oyy oyy;)

L dedi ki...

sözlükler yetmedi, bir de blog trolleri çıktı. hadi hayırlısı.

CaRtMaNtR dedi ki...

nöy son resim messimi bende bu blogu ciddi zannediyordum. Van münüt dahada gelmem bu bloga köydeki torun tombalakada haber edeyim onlarda takip etmesin artık :)

pink dedi ki...

Ya hocam,bu Hand Solo yeni çıktı.Misyon edinmiş kendine=))).Takma sen onu.

Borges dedi ki...

Falagar: Herhalde en cok takacagim Hand Solo'dur. Ki dogal olarak onun gibi sacma, anlamsiz, kötü bulan onlarca insan var.. bu isin dogasi geregi böyledir ki her insanin okuyup begenecegi bir sey yapma gibi bir derdim yok zaten. Okur sayisi yeterince iyi, bana yetiyor ki fazlasinin da zarar oldugunu düsünürüm kendi keyfim nedeniyle..

semioticus (shelbyl) dedi ki...

Mesela bir siyasi partinin eyleminden rahatsizsindir, ya da bir unlunun; ondan sikayet edersin her zeminde, sesini duyurmaya calisirsin; anlarim.

Blog'larin altina gidip de "Bu ne yahu, bu sana yakisti mi, birakin bu isleri" diye yorum yapan; "begenmedigi" blog'a gelip de tekrar tekrar yorum birakip sinir bozmaya calisanlari anlamiyorum.

Bazi insanlar icin yazmak bir ihtiyac. Bazilari ise blog'cularin sirf "populer olmak, maddi kazanc, kiz goturmek" falan icin bu isi yaptigini saniyorlar ciddi ciddi.

Bir ara her gitariste bu gozle bakarlardi, ayni mantiksizlik.

Buradan hand solo'ya sesleniyorum: Masturbasyon boyu kisaltmaz abi; cavusu tokatla da rahatla.

varol döken dedi ki...

blog yazarlarının çocukluk resimleri de çıksın ortaya:)

yalnız okumam etmem hiç de sevmem ama yemin ediyorum flying dutchman'ın top 10 blogger klişesinde yazdığının aynısısın borges...

öyle bir dönmüşsün ki korkumdan giremiyorum yetişemem ne de olsa diye...

velhasıl kelam, hoş geldin...

Borges dedi ki...

Ho$ buldum sevgili Varol Döken. O postu biraz gec gördüm ama cok güldüm sahsen ben :))) Cok iyiydi, benzerini de yapacagim ilerleyen zamanlarda..

Borges dedi ki...

Sevgili Rüchankaya: Yorumunuz buraya elestiri getiren sahsa hakaret icerdigi icin digerleri gibi maalasef yayimlayamiyorum. Güzel düsüncelerinizi ben bizzat okuyup edindim, tskler.

Bu bir yorumdur ve herkes her yazi hakkinda istedigini düsünebilir, bunu düzgün bir sekilde ifade ettikleri takdirde burada da yayimlayabilirim lakin..

Benim büyük bir kalabaliga hitabet etmek gibi bir derdim yok aksine belirli bir sayida kalsin okurlar.. Yazana olusturdugu baski samimiyetini elinden almasi ve kuru haber yazilarina yönlendirmesi nedeniyle bizbizelik benim icin eksi degil arti bir degerdir.

Kasux dedi ki...

keşkem messi hep bebek kalsaymış yada bebekken ki güzelliğini hala bulundursaymış

Taci YALÇIN dedi ki...

Hakkaten hiç Messi'ye benzemiyor yahu. Varol Döken'in önerisine katılıyorum bu arada. Sizin de çocukluk fotoğraflarınızı görmek isteriz, listeyi de FD yapsın artık :)

Borges dedi ki...

TAci Yalcin:) Bir gün fD top 10 yapar hepimizden;)