11 Mayıs 2010

Spox: Top 11.!



Pek cok 11 cikacak.. Bu ilki Spox'den..

Mainz kalecisi Müller'i 1 numaraya oturtulmasi hosuma gitti zira cok begendigim bir kalecidir ve bu sene cok güzel performans göstermistir. Yedegine de Butt'u yazmislar ki o da dogrudur.

Defans dörtlüsüne pek katilamayacagim aslinda.. Bordon cok kaliteli ve cok güzel isler cikartsa da takim savunmasinin meyvesini yemistir biraz.. Mertesacker'dan onu öncelikli kilan biraz bu kollektif savunmanin ve defans futbolunun getirisi.. Keza buraya yedek olarak da Matts Hummels ve Chris'i yazmislar Frankfurt takimindan.. Lakin ben Chris'i en cok defansif orta saha olan halini sevmisimdir..

Orta saha ise Kroos'un da Bayern'e gelmesiyle tam bir Bayern Münih orta sahasi olmus durumda. Spox'in yedek olarak yazdigi iki isim de tanidik: Mesut Özil ve Nuri Sahin.

Forvette ben Barrios'u almazdim. Burada Barrios as kadroda ve yedek olarak Kiessling ile Pizzaro var. Barrios'un kacirdigi goller Nuri Sahin'i yedege zimbalar iken kendisini burada tutundurmus. Oysa Stefan Kiessling bu ilk onbirdeki yeri hakeder iken Barrios daha cok Pizzaro ile beraber yedek olmalidir.. Keza Kuranyi de besinci isim olarak anilabilir.. Lakin su kesin ki tartismasiz bu senenin en iyi forvet performansini Edin Dzeko göstermistir. Tek bir elestiri noktasi dahi olmadan sezonu tamamlamis, muhtesem bir is cikarmistir.. Birazdan da bu senenin en iyi teknik direktör performansini buraya getirecegiz ve pek tahmin ettiginiz bir isim olmayacaktir..

Hiç yorum yok: