18 Haziran 2010

Reklam.!!



Tüm bu insanlari birlestiren unsur nedir ?

-gelin gelin mac basliyor birazdan..

Onlarin cocuklari Almanya Milli Takiminda oynuyor.!

11 yorum:

alengir dedi ki...

Abi bu videolarda felan linki de yazarmısın zira bu yasak boku yüzünden hiç bir şey gözükmüyor

mondo trasho dedi ki...

filmde oynayanlar futbolcuların gerçek aileleri değil herhalde?

varol döken dedi ki...

böyle bir entegrasyon hiç olmadı almanya'da asla da olmayacak...

rüzgar nereden esiyorsa oraya giden bir ülke almanya da diğer hepsi gibi...

rüzgar şimdi başarıdan yana ama rüzgar dindiğinde yelkenin yamaları ortaya çıkar demiş bir bilge (şaka len şaka ben buldum şimdi:)

multikulti'nin nasıl ve hangi bahanelerle kapatıldığını birebir biliyorum, hatta 2008de eylemlerine bile katıldım... eğer almanya bu kupada istediği başarıyı kazanamazsa bu süreç kısalır... almanya kaz gelecek yerden tavuk esirgemez ama gerekirse tavuğu kesmekten de asla çekinmez...

derim ben naçizane, bilgiden çok hislerimle...

varol döken dedi ki...

daum konusunda hislerimde yanılmadım... gerçi bizim yönetim prensip ve ilke konusunda artık daum'u bile aştıysa da yine de bu herr daum'un para için her şeyden vazgeçecek karakterini değiştirmez... ve böyle bir karakter de asla kazanamaz borges!

daum asla beşiktaş maçı için gerekirse gider orada kazanırım demeyecektir, asla oyuncularım ben ne dediysem onu yaptı demeyecektir, asla kendisine teşekkür bile etmeden gönderen hesapçı insanlara tek bir söz bile söylememe nezaketini gösteremeyecektir, gösterse de para için tükürdüğünü yalayacaktır...

kusura bakma bu tiyatro çok midemi bulandırıyor (iki taraf için de söylüyorum) bugünlerde, derdimi sana döktüm:)

Antidoto dedi ki...

Burjuva demokrasisi kendi farklılıklarıyla bu kadar övünürken; siyahı, türbanlı ananın oğlunu, yahudiyi, hristiyanı aynı takımda oynatmaktan bu kadar gurur duyarken, ben bu ülkede "Kürtler vardır" bile diyemiyorum ya, o çok fena işte.
Ha bu adamlar da bugün övündükleri farklılıklarla geçmişte kurdukları kanlı ilişkileri gelecekte de kurma potansiyelini her daim barındırıyor elbet ama şimdi bu reklamı görmek yine de yaşadığım coğrafyanın siyasi-politik atmosferini bir kez daha hatırlattı bana...

Borges dedi ki...

Alengir: Yahu sorun olmasin diye bizzat ben yüklüyorum videolari. Nasil olmuyor, digerleri izleyebiliyor ?

Linki su: http://www.youtube.com/watch?v=T3m4c8j780E

mondo trasho: Mertesacker'in anasi babasi var digerlerin bilmiyorum simdilik.p

Varol DÖken: Daum meselesine de gelecegim ama bugün Ispanya'nin basinda olan Del Bosque vazgecti mi o paradan ? Bugün kimler geciyor ki o paradan Daum gecsin ?

Sonrasinda Türkiye Süper Ligine iyi bir oyuncuyu getirebiliyorsaniz adamin para aski olmasi gerekmez mi ? iyi bir teknik adam da dahil- Schuster nasil biliyor musun ? örnek vereyim, Augsburg sonrasi her fazla para veren sözlesmeye imza atan bir adam. Köln aldigini düsünürken üc farkli sözlesmeye imza atmisti 20 yasinda iken.. Alman Milli takiminda oynamak icin fedarasyondan 1 milyon mark isteyen bir adamdir, kötü müdür orasi size kalmis..

Antidoto: Ne biliyor musun ilginc olan ? BUrada camiiler yapmak isteyen, cesitli özgürlükler isteyen bir halkin memleketinde yüzde birini vermedigi insanlara disarida kendisine istemesidir.. 15 milyon göcmen var burada.. Sorunlar, sorunlu kisilikleri ve yer yer fasistleri olsa da genelde fena da degiller..

TA dedi ki...

dauma memlekette maddi-manevi hak ettiğinden fazla değer verirsen böyle oynar büyük! kulüplerle.

daumun kişiliksiz olduğunu daha önce yazmıştım.istiklal marşı okumalar vs eyyam kokan hareketlerdi.şimdi bu daha net ortaya çıktı.

TA dedi ki...

alamanyada kişiliğinden dolayı kölnden başka taliplisi olmayan bir teknik adama burda kral sözleşmeler yapanlarda suç birazda.

Borges dedi ki...

TA: Hakkin olan 6 milyon eurodan vazgecer misin ?

Muhtemelen evet dersin ama oradan "evet" demesi kolaydir, dört harf. Del Bosque vazgecti mi ? Terim, MIlandan ayrildiktan sonra baska takimla anlasmadan takir takir parasini almadi mi ? Kim vazegcmis yahu ? Ne kisilik karakter manyagi ülkeyiz böyle.. üc kurus icin birbirimizi yeriz ama milyonlari böyle havadan dagitiriz zaten..

varol döken dedi ki...

@borges
senin kadar insancıl birinin daum'a arka çıkmasını anlamıyorum... teknik taktik konuşmuyoruz... paradan vazgeçmek de değil, laflarını yemek mesele... del bosque her sabah ümraniyeye gelmedi ki abi, dün söylediğini bugün yalamadı ki... onun vazgeçmemesi ile bunun vazgeçmemesi arasında fark var... ben zaten para hakkı da diyorum, daum ne kadarsa murat özaydınlı aziz yıldırım da o kadar hatta fazlası diyorum...

pierre van hoojidonk giderken gittiğim günün ertesi günü daum evime yerleşecek dedi... hadi herkes yanılıyor da aziz pierre de mi yanılıyor be borges...

TA dedi ki...

borges bir alttaki mesajı okumadın sanırım.yöneticilerinde bu durumların oluşmasında büyük payı var elbette.
sorun paradan vazgeçmesi değil.eyyam kokan hareketler yapması.mesela luce hiç böyle ayrılmadı memleketten.düzgün bir insandı.teknik anlamda da daumdan 3 gömlek üstün bir hoca.
daumu memlekette bulunmaz hint kumaşı yapan zihniyette sorun var sanırım.
alamanyada normal vasat bir teknik adam muamelesi görürken burada mourinho muamelesi yapılması çarpık bir düzenin göstergesi.biz çok büyütüyoruz gözümüzde bu gelenleri sonra bunlarda gelip kulübün anahtarını alıyorlar.
daumdaki kişilik bozukluğu gelirkene kulübün anahtarını almak istemesi.
ama ondan kat kat üstün hoca olan luce gelirken türkiyeye oldukça mütevazi gelmiştir.giderkende öyle.bunun tek sebebi var.lucenin düzgün kişiliğe sahip olmasıdır.