2 Eylül 2010

Nereye geldim lan ben ?.!



Jurado'ya hemen vermişler o Magath'ın çook tartışılan ağırlık toplarını.. 'Schalke'nin teklifi geri çevrilemezdi' diyen Jurado o paranın hakkını sonuna kadar ödeyeceğinin farkında değildi sanırım..

"Ben daha geçen pazartesi Gijon'a karşı maç yaptım. ilk antrenman için bu çok fazla.."

diyor:))

Raul'a sormuşlardı nasıl antrenmanlar filan diye.. O da garibim ' Valla böylesini İspanya'da hiç görmedim ama acaip fit yapıyor adamı ve bu bize gerekli' diyerek profesyonel yaklaşım sergilemişti ama çocuklar zamanla alışıyor insan.. Hatta bizim Misimovic gibi tekrardan o topları istersiniz yeni form durumunuz sonrası..



Bu da beleşe getirdikleri Plestan..

'İnanılmaza sert antrenmanlar.!!! bu Fransada olduğundan çok başka.!'

Kolay gelsin hepinize.!

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Ama Almanya ligi o kadar sert, fiziğie dayalı oyun değil ki. Niye bu kadar yükleniyor. ŞL için galiba.

Alper Öcal dedi ki...

Magath'ın vazgeçmediği tek önliberolu, baklava 4-4-2'yi bu antrenmanlar olmadan kaldırmak imkansız.

Schaaf ve Magath sayesinde klasik 10 numaralar tedavülden kalkmıyor :)

Borges dedi ki...

bostancıogludevran: Pek çok oyuncu var yeteri kadar iyi çalışmadığı için form tutamıyor ve magath takımları son dönemde hep ikinci yarı coşmuştur. İkinci devre herkes biraz biterken onlar yeni başlıyormuşcasına.. Bu da bir antrenör için oldukca önemli ve çok meyvesini yediği için devam ediyor. devame debilecek koşulları yaratıyor.

Alper: Schaaf bile tek forvete geöti geçen sene. Aslında mesele 4 4 2 değil sadece ama haklısın iki forvetin kalmadığı yerde bu açığı bu şekilde kapatıyor.

Bugün ise Farfan Huntelaar Jurado Raul var iken 4 3 3 bile deneyebilir.. Farfan Raul kenarları ile. Dizilişlerden bağımsız on numarayı işlevsel kılacak şekilde oynatacaktır ve nokta santrafor da aynı şekilde. iki forvetn on numaranın olduğu yerde dediğin gibi cooook koşmak gerekir..

Şampiyonlar Liginde göreceğiz ne nedir:)

Hakan Özkan dedi ki...

Kim olduğunu hatırlayamadım ama çok ünlü bir teknik direktör "Magath'ın takımından oyuncu alınmaz" demişti:) Adam öyle bir yükleme yapıyor ki, ilk zamanlar affalasanda bünyen maksimum neye izin veriyorsa o şekilde Rambo gibi geçiriyosun sezonu. Misimoviç transferinde en korktuğum unsurlardan biri de bu durum zaten.

http://hagininkosani.blogspot.com/

EDDIE dedi ki...

Peki bu kadar ağır idmanlar sonucunda o zaman sakatlıklarda doğru orantılı olarak artmaz mı?

Borges dedi ki...

EDDIE: Aksine daha zor koşullarda da ayakta kalmalarının sağlanması.. Oturdu mu sistem Wolfsburg gibi fazla sakat vermeden sezon tamamlanır.

seanpenn dedi ki...

atletico jurado yu nasıl bırakır hayret birşey.