2 Eylül 2010

Prekazi Röportajı.!



Röportajı Sevgili Cem Kurel yapmış ve mutlaka okunmalıdır. Gerekirse özür dilenmelidir.

Rijkaard CD'leri izlemiş ve Jovanovic'i beğenmiş. Bunu Adnan Polat söyledi. Bana futbolcunun fiyatını sordu. Ben de kendisine "Ben menajer değilim, para konuşmam ama sizin için öğrenirim" diye yanıt verdim. Sonra öğrenip aradım Başkan'ı, bonservisinin 1 milyon Euro olduğunu, Jovanovic'in de 50 bin Euro aylık istediğini söyledim. Başkan da "tamam" dedi ve Eskişehirspor maçından sonra yine aradı. Ve bizi İstanbul'a çağırdı.

....
"Ben Galatasaray taraftarıyım, Galatasaray'a da Türk halkına da kırgın olamam. Hayatımın en güzel günleriydi Türkiye'de yaşadığım dönemler. Ama Adnan Polat beni arayıp özür dilemeli!"

15 yorum:

TribunselSevda dedi ki...

İnanılmaz bir durum gerçekten..

bss dedi ki...

hayir ayda 50 bin euro alan prekazi onayli,rijkaardin begendigi bi futbolcuyu bedavaya niye takima kazandirmazsin?ustune adamlari cagirip niye sonra ilgilenmezsin?benim gibi paranoyak dusuncelere sahip bi insan bile bu duruma sasirior,benm kafamda kurdugum bisiler var ama insallah paranoyak dusuncelerimdendir.bu olaylarla adnan sezgin bana yuzuklerin efendisinde Sarumanin adaminin Rohan kralini buyuyle etkisiz hale getirip zehirli dusuncelerini Rohan kralina onaylatan kotu adami gozumde canlandirior hayirlisi :)

Ferhat dedi ki...

Bir önceki post silinmiş oraya da bir yorum yazmıştım.Tüh boşa gitti.

Tekrar yazmak uzun olur.Kısaca bu yönetimin gitmesi için Ekim ayını bekliyecez.

Sakuragi dedi ki...

@bss

o zaman bize gri gandalf lazım ..o kim olur hıncal mı yoksa :D

konuya dönünce adnan sezgin'in " futbolu en iyi ben bilirim " durumunu bilmeyen yok..

rijkaard beğendiyse onun işlerine burnunu sokamadığı için inadına transferi bozmuştur..

++ acaba rijkaard bana misimoviç'i alın dedi mi ? bence hayır..adamın sistemine uymıcak bir oyuncu niye alınır..taraftara şirin gözükmek..teknik adamın altını oymak..amaç belli..

ligin 2. yarısında yeni stada fatih terim ile girmek..

malesef adnan polat rohan kralından bile daha umutsuz vaka...

prekazi efendi adammış ramazanda ağzımı bozmayayım demiş belli..yoksa sölenecekler siz benimle ta..k mı geçiyonuz lan şeklinde başlamalıydı..

Adem Kenan dedi ki...

Bu röportajı okuyana kadar içimden hep yok canım olmamıştır bu şekilde olay diyordum, inanmak istemiyordum ısrarla, kendimi kandırmaca.. Sayısız küfür geçiyor içimden, sindiremiyorum .. Ne Galatatasaraylılık ne kültürü.. Çocukluğumdan beri gelen Galatasaray aşkı lekelendi.. Karaktersiz bir takım olduk resmen.. Ne üdüğü belirsiz takım içinde ki rant kavgaları, yönetimde rant kavgaları.. AND OLSUN ADNAN SEZGİN BU KULÜPTE KALDIKÇA TEK BİR MAÇA DAHİ GİTMEM, FORMA DA ALMAM, ZERRE İYİLİĞİNİ DÜŞÜNMEM ARTIK. Çünkü benim GALATASARAY ım bu değil.. O RUH YOK ARTIK.. Bir çocuktum ben her maçımızda ellerim titrerdi, maçlardan bir gün öncesinden heyecanlanmaya başlardım, oyuncularımız topa vurduğunda sanki bütün gücümle bende o topa vurur gibiydim.. HAGi Ye yapılanlar, hırsız diye bağıranlar ve ipini çekenleri gördüm o heyecanımı yitirdim, o saflık bitmişti, şimdi ise kendi takımımdan nefret eder hale geldim.. Bu takımın ekmeğine kan doğrayanlara yazıklar olsun..

Adsız dedi ki...

msimovic, insua geldi ortalık süt liman oldu bi anda.Bir hafta önce karpaty maçı hiç olmadı.O zaman öfkeden deliye dönenler şimdi sadece msimovic ve insua'yı dilinden düşürmüyor.2 transfer olunca adnan başkan tv lere canlı yayınlarda reklamı döner oldu.transferler olmasa vereceği hiç bir cevap yok.
Jovanoviç ayda 50.000 istemiş yıllık 600.000 euro eder ''bu parayı bana galatasaraydan başkası vermez'' diyen takımın en yetenekli oyuncusu!!! servet çetin'in bir yılda aldığı paranın 3/1 kadar bile değil.
''Ben Galatasaraylı fuDbolcu''diyen efsaneyi düşürdükleri hallere bir kaç blog dısında kimsenin sesi bile cıkmıyor.
Bu terbiyesizliği yapanların başında da İstanbulspor başkanlığında Galatasaray'a karşı teşvik primi alan mejer dehası var.

Galatasaray'lı eski yerli futbolcular vefasızmış vefalı olanlara layık görülen buysa....
Yazıklar olsun

mute dedi ki...

Taraftar buyukluk gosterip insiyatif alarak camia adina ilk ASY macinda Prekazi'den ozur dilemeli.

Kamil Güğüm dedi ki...

Benim bütün Galatasaray formalarımın sırtında Prekazi yazar. Futbola bakış açısı, beraber oynadığı futbolculara kazandırdığı vizyon, takıma kazandırdığı maçlar vs olarak neredeyse Hagi kadar önemlidir Galatasaray tarihinde. Yapılan hakikaten büyük terbiyesizlik. Üstüne üstlük youtube'da seyrettim, önerdiği Jovanoviç gayet iyi bir futbolcu.

admin muavini dedi ki...

Gerçekten bir Galatasaraylı olarak çok utandım.
Şartları kolaylaşmış, Prekazi referanslı, çift yönlü orta saha olduğu söylenen bir oyuncu denenmeli idi, üstelik Rijkaard onay vermişken.
Aslında buradan şu sonuç çıkıyor, yapılan transferlerde artık Rijkaard'ın hiç müdahil olmadığını görüyoruz.

Sade dedi ki...

Prekazi benim en sevdiğim futbolculardandır. Sahya onun Galatasaray'a olan tutkusunu hissederdim. O tutkusudur onu sevmemin en büyük sebebi. Onun ile yönetimin bu tarz bir ilişkiye girmiş olması beni üzdü. Zaten uzun süredir Adnan-lar- yönetimine güvenim yok. Ne vefa ne etik kaldı... bu davranışlar terbiyesizlik sınıfından...

Misimovic ve İnsua transferleri yapılınca durulan/unutan/gözleri kapanan taraftarlarımıza da şaşırıyorum? Bu kadar mı balık hafızalı olur insan?

İki oyuncuda iyi-kötü oyuncu olabilir tartışılır. Ama Galatasaray'ın ihtiyacı olan nokta transferler mi esas bu sorunun tartışılması gerek diye düşünüyorum.

Evren Deniz dedi ki...

Seytanin avukatligini yapmak lazim.

Eger Polat veya Sezgin'in bu adamla ilgilenmiyorsak kendisini Istanbul'a cagirma ihtimalleri cok dusuk. Taraftarin boyle bir olay karsisinda tepkisini tahmin etmek hic de zor degil. Hani ortasaha oyuncusu alicatik da bu arkadasi yedek olarak getirdiler desek bile olmuyor cunku ortashaya adam almadik zaten.

Bence baska bir secenek daha var. Prekazi komisyon alicakti. Olayi zorladi, bizimkiler orali olmayinca madem oyle iste boyle dedi.

Prekazi benim canli seyrettigim futbolcular icinde en cok sevdigim beni en cok sevindiren adamdir zamaninda. Bu transfer isine hic girmeyecekti.

Kendisinin eski butun roportajlarini zamaninda satir satir takip etmis birisi olarak Prekazi'yi akilli futbolcular sinifina sokarim. Hatta futbolcu olmak icin fazlasi ile akilliydi.

Sonuc olarak isin dogrusu nedir bilmiyorum ama kendi dedigi dogru olsa bile yonetimin gel demesine suphe ile yaklasmasi gerekirdi.

Benim agzimda kalan tat hic de hos degil butun bu olaydan sonra. Ne olursa olsun Prekazi kendine yazik etti.
Yonetimin bir aciklama yapmasi gerekir.

Bu arada Adnan Sezgin icin Fatih Altaylinin yazdigi ve GS lise donem email gruplarinda donen, ayni zamanda Reha Muhtar'in televizyonda belirttigi menejerlik sirketi suclamalari uzerine boyle bir olayin patlak vermesi de cok dikkat cekici.

Dedikodu 16 Ekimdeki tuzuk kongresinde 115 imzanin toplanip secime gidilecegi yonunde.

Polat konusunda futbolun yonetimi konusunda cok buyuk hayal kirikligi yasasam da yonetim hakkinda okuduklarinizi once kafanizda tartmanizi oneririm.

4numara dedi ki...

arkadaş hep empati yapmaya çalışıyorum bu adnan sezgin profesyonel yönetici diyorum, kulüp başkanlığı yapmış adam diyorum, futbolu bizden iyi biliyordur diyorum da bu kadar yanlış iş nasıl yapılır anlamıyorum. Evet kapıdan her gireni transfer edeceksin diye bir kaide yok belki rijkaard bu adamı beğendi, belki işe yaramaz adamın teki. Mesele adamla ilgili değil ki. Adabıyla bu transferin misimovic sebebiyle 2. plana alındığını söyler, teşekkür eder, prekaziye bir yemek ısmarlar gönderirsin. Bundan normal ne var.
Ama bu Adnan Polat'ı da anlamıyorum. Sezgin'in elinde sex tape olsa da şantaj desem bu kadar olmaz. Gönder gitsin şu herifi artık. Seven bir tane taraftar olduğunu sanmıyorum.

kupabizim.blogspot dedi ki...

Bu yıl transferde Adnan Sezgin yetkiliydi.

Sonuç : Avrupa'dan elenen ve lige 2 maçta puan alamayarak başlamış bitik bir takım.

Kazanan : Bu transferden komisyon alanlar.

Kimler? tarih onları da yazar elbet.

UnIn dedi ki...

Akşam Tv.de başkana bu soru sorulacaktır herhalde, ne türden bir yanıt vereceğini merak ediyorum. Prekazi'ye "gel Florya'ya heykelini dikelim dedik, kabul etmedi" olabilir mi mesela? Hakan Şükür, Hakan Ünsal, Hasan Şaş gibiler takıma hudutsuz sallarken çok sinirlerim bozulurdu, Prekazi'yi yorum yaparken dinlediğimde gözlerim dolmuştu, tüylerim diken diken olmuştu. Şimdi benim yaşadığım bu iki duyguya da neden olan insanlara karşı gösterilen davranış, gerçekten aynı olabilir mi? Eğer tastamam Prekazi'nin dediği gibiyse, vah bize, vahlar bize.

adsumcu dedi ki...

Prekazi gibi takımın efsane bir ismine yapılan bu abesliğin bir açıklaması olmalı. Bu akşam Polat'ın açıklamasını merakla bekliyorum açıkçası.