17 Kasım 2011

Helmes'i defterden sildi



Magatah hatırlarsanız eğer maç içerisinde savunma görevini yapmadığı, verdiği talimatlara uymadığı gerekçesiyle Patrick Helmes ve Mario Mandzukic'e 10 bin avro para cezası kesmişti. Mandzukic parayı öder ve işine devam eder iken Helmes "Burada normal olan ne var ki ? Wolfsburg gibi saygınlığı olan şirket eminim ki işçilerine böyle şeyler yapmıyor ve yapılmasını da istemiyordur" diye çıkıştı. O gün bugün de kadroda yok zaten.. Bugünlerde ise iş kesinleşti: Helmes devre arasında satılacak..

Benim senaryom şu şekilde: Podolski Lazio'ya ya da başka bir kulube gider, Helmes de doğup büyüdüğü ve yıldız olduğu Köln'e geri döner. Podolski bir küçük ihtimal kalır ama Helmes kesinlikle gider.. güzel forvettir aslında ama işte Magath bu.. Koşacaksın.. koşacaksın..

3 yorum:

delorean dedi ki...

Magath'ın geçmişte yaptıklarına saygı duyuyorum ama bu 2. Wolfsburg macerasında ne yaptığını anlayan var mı merak ediyorum. Cale'yi hangi mantıkla aldı onu da merak ediyorum.Aynı şekilde Krygiakos ve Salihamidzic'i de. Maçları da izliyorum.Takımın ne yaptığı belli değil.Wolfsburg'un bu şekilde doğru yola girebilmesi çok zor gözüküyor.

inan guzelgun dedi ki...

Helmes yetenek açısından Almanya'nın tartışmasız en iyi forveti. Bunu mutlaka gösterecektir. Leverkusen'in Labbadia ile fırtına gibi girdiği sezonu hatırlayın. Helmes'in muhteşem bir performansı vardı. Olur da Köln'e dönerse, çok başarılı olabilir. Çünkü Solbakken hücüm futbolu oynatmayı seven bir teknik adam

CaRtMaNtR dedi ki...

olmaz ama hem helmes hemde podolski galatasaray'a gelse çok çok çok güzel olur aslında.