12 Haziran 2012

Mourinho "O" nu istiyor.



O dediğin benim en beğendiğim üç beş futbolcuan birisi: Phlipp Lahm.. İki Madrid maçında da muhteşem oynayan Lahm Mourinho'nun rüyasını süslüyor. Ama Portekizli hoca da çok iyi biliyor ki Bayern'den oyuncu almak çok zor.. 40'dan aşağo fiyatınız varsa konuşmaya gelmeyin demiş sözde.. Daha da yukarı çıksa dahi verilmeyebilir..

Real'in şu an için tek büyük sorunu sağ bekinin olmaması. Lahm'ı alırsa bu sorun biter.. Ama işte o parayı Real kasadan çıkarır mı? 100 milyona yaklaşıldığı vakit dahi Ribery'i bırakmayan Bayern kaptanını bırakır mı?

Lahm ikna edilir gibi geldi bana.. demeçlerinden anladığım bu.

4 yorum:

Emre K. dedi ki...

Real'in olmayan sağ beki Arbeloa (Kosova'ya göre Abelardo da olabilir) aynı zamanda İspanya'nın da olmayan sağ beki.. (Puyol olsa muhtemel ki Ramos bek olacaktı.)

Must. dedi ki...

Ramos, Mourinho öncesinde bildiğim kadarıyla hep sağ bek oynadı. Bize karşı mürtiş bir maçı da vardı milli takımla. Mevkisinin de en iyisiydi. Onu stoper yapmak yerine başka stoper bulamaz mıydı Mourinho?

Borges dedi ki...

Aslında benim rüyamdı bu. Solda Marcelo sağda Lahm olsun sırtım yere gelmez bir daha demiştim. Ramos sıklıkla yokluktan stopere geçince sıkıntı büyüdü. Keza bazen Pepe defansif orta saha vs. Böylece ideal 11 olur ama bir sorun çıktığında da ideal 11 kalitesi kendisini çok yönlü oyuncu topluluğuyla korumuş olur bir şekilde.

@lperen dedi ki...

Ramos sağ bek olarakda çok iyide, stoper olarak bir başka.