17 Kasım 2013

Biz Yanlışını Almışız, Değiştirelim


Manchester United devre arasında böyle bir değiş tokuşa hazırlanıyor. Dortmund'dan Kagawa'yı alan Manchester şimdi de Reus'un peşinde ve size Kagawa'nızı geri verelim siz de bize Reus'u verin diyor. O iş yaş Manchester kardeş..

Kagawa'nın gelişi yetiştirme bedeli olan 375 bin avro iken Reus'u o da şansa sözleşmesindeki fesih bedeli karşılığı 17.5 milyon euro sonucu oldu. Üstelik yine 2015 yılında geçerli olacak olan 35 milyon euro fesih bedelinin de Reus için ne kadar az olduğu konuşuluyor. Lewandowski'yi bir yıl oynatmak için 20 milyon eurodan olan Dortmund muhtemelen Reus için sonuna kadar savaşacaktır..

Manchester ya da Arsenal yine de bu oyuncuyu alabilir fesih bedeli nedeniyle. Nereye giderse gitsin iş yapacaktır. Kagawa'dan farkı Dortmund öncesi hali hazırda kendisini ispatlamış olmasıdır. Premier Lig'e fazlasıyla uygun ve bence Mesut'tan en önemli farkı üst düzey oyun görüşü ve hareket kabiliyetinin yanı sıra fazlasıyla golcü bir yetenek. Eğer doğru organizasyon içerisinde bulunursa senede tek basamaklı sayıya gol sayısı asla düşmez..

Hiç yorum yok: