14 Ocak 2008

Lincoln Dortmunda mi gitmek istiyor ?



Borussia Dortmund takiminda oynayan dede bugun aciklama yapmis, soyle ki..

" Dortmund menajeri Zorc Lincoln'u almalidir. . Bize saglam bir on numara gerekir. Bu mevkide oynayan cok fazla iyi oyuncu yok. Diego ve Van der vaart. Bunlari alamayacagimiza göre geriye bir tek benim dostum Lincoln kaliyor. Lincoln'un dört yillik antlamasi var ama yine de cok zor degil onu oradan almak. Türkler size kapiyi 20 milyon eurodan acarlar ama is satisa geldigi vakit bakarsiniz bir milyon euroya dahi alabilirsiniz."

Bir istek, bir temenni diye yaklasamiyoruz. Dede, Lincoln ile iyi arkadastir.Bild'e verdigi bu demecin bu bakimdan Lincoln ile saglanilan iletisim sonrasi verilmis olma ihtimali var.. Bundesliga'ya bir dönüs istegi mi söz konusu ? Ya da nedir isin ayrintisi bilemiyoruz. Ama bildigim su var ki: Eger bu yönetim bu futbolcuyu gönderirse, kendi kendisini asmis olur. Henüz uyum sorunu, sakatligi derken bir verim alamadigimiz oyuncuyu oynatmadan gönderdigimizi düsünemiyorum. Ara Transferde olmasi pek mümkün degil velakin bir baska acidan sorun cok da uzak degildir. Yakin zamanda oynayip kendine gelmesini dilemekten baska care yok elbette. Bir seyler eksik.. Birileri görevini iyi yapamiyor. Futbolcular ile gerek yönetimin gerekse teknik kadronun arasinda sorunlari cözen yönetici/menajer eksikligi söz konusu. Bu kadar tantana cikmamasi gerekiyordu.. Her bakimdan.. Ribery'den beri sorunluyuz ve bu sorun acilen cözülmelidir.

1 yorum:

fizikalibilitesice dedi ki...

onu bunu bilmiyorum da dün sasa ilic'in futbolig deki tele röportajını izlerken ya da dinlerken sasa yı ne kadar çok özlediğimi farkettim..evet bir şeyler eksik galiba..