6 Şubat 2008

Gecen Haftanin Bundesliga Karmasi




Sasirdigim ya da beklemedigim bir futbolcu pek yok gibi. Kennedy eski takimina karsi golü hazirlayip ikincisini de kendisi atti, Fenin hat.trick yapti ve üc gol pasini da yunan Amanitidis verdi, keza Van Bommel iyi oynamasinin yani sira Bayern'in ikinci golünde geriden cok hos bir pas verdi.. Heiko Westermann'in cikisi sürüyor, milli de oldu ve cok önemli ücüncü golü atti, durumu 3-1'e getirdi. Ono da keza Fenin gibi iyi bir baslangic yapti, Bremen karsisinda ilk golün asistini verdi -ofsayt olsa dahi- ikinci golü de kornerden ortaladi.. Kuranyi sakatlik sonrasi iyi bir "comeback" yapti ve iki gol ile taclandirdi güzel oyununu.. Simon Rolfes hemen her hafta su onbirin icerisinde yer almalidir bana göre, istikrar abidesi.. Willi de 141.macinda ilk golünü attigindan olsa gerek listeye girmis eski freiburg'lu .. Wolfsburg'un tek gol ile gectigi deplasman galibiyetinde kaleci benaglio'nun dört muhtesem kurtarisinin da öneminin alti cizilmis.. Onca kaleci tartismasinin arkasindan dogru secim olmus gibi duruyor..

1 yorum:

musti336 dedi ki...

amanatidis asistleri yanında bayağı da kaçırmış özetlerden gördüğüm kadarıyla..normal şartlar altında 2 gol 3 asist gibi bir istatistiği olması lazımdı..frankfurt ta amantidis-fenin ikilisi çok iş yapar gibi..

bremen biraz b.k yoluna gitmiş gibi.. sen o golleri kaçır..sonra defanstaki en iyi adamın ağır bi şekilde kırmızı kart görsün..beş metre ofsayttan gol ye..dağıl..çok feci..

bir de nürnberg'in forvet hattı dikkatimi çekti..iki sene önce, bayağı ismi olan adamlar toplanmış..koller-charisteas-mintal..kağıt üstünde güzel gözüküyor..