9 Şubat 2008

Klose ve Intikami



Yarin Bayern-Bremen maci var. Bunu mactan önce ayri bir postta islemeye calisicaz ya bakalim..

Güzel bir oyuncudur Klose.. Yeteneginden, ortaya koydugu performansindan kuskumuz yok ama iste bir de karakteri var... Üzerine geliyorlar, eski takimina karsi negatif anlamlari iceren demecler vermesi icin her seyi deniyorlar, ama o bildigi gibi sakin ,sessiz kaliyor.. Bir Bremenli gibi.. Burada klublerin ortalamasi vardir her daim.. Misal Tim Borowski transferi bana göre klubun onay verdigi veya istedigidir, ben sakatlik dedim, bir baskasi bayern'e yakisir o dedi.. Arrogant, kendini begenmis, havali.. Bremene uygun degil dedi.. Iste boyle, mutevazi karakteri vardir Bremen klubunun.. Schalke,Dortmund ve bunlarin da ötesinde Bayern.. Aksi yönde istikamet ederler..

Neyse efendim, Klose ilk Bremen macinda ciddi darbeler almis, Naldo ile sert gecen bir ikili mücadeleler dizisi yasamis.. akabinde 10 gün takimdan ayri kalmak durumunda kalmis. bugün Hitzfeld "sansi var, cok daha agir sakatlik gecirebilirdi" diyor.. Bir baskasi da intikamdan söz ediyor peki Klose ne diyor bu rovans icin ?

Sunu diyor :

"Biz futbol oynuyoruz, Satranc degil tabi iki ikili mücadele olacak ve savasacak insanlar.. Ben memnunum bu gibi duellolardan, ikili mücadelelerden".

Naldo yok.. Gecen hafta bana göre cok haksiz bir kirmizi kart ile oyun disi kaldi Bochum macinda.. Ve onun yerine Milli takimdan da arkadasi Per Mertesacker ile kapisacak..

"aradik birbirimizi sans diledik " diye devam eden demecler serisi..

Super bir adamdir Klose.. Her bakimdan..

Hiç yorum yok: