6 Mayıs 2008

Bremengiller

Bremen Klubu VW ile sponsporluk antlasmasi imzaladi. Yani sudur futbolcular artik VW sürecek. 1 hazirandan itibaren gecerli olan antlasma geregi her futbolcu bir sekilde VW markasi ile yollarda hiz alacak.. Klup bu antlasmadan yaklasik 1 milyon euro kazanacak..







Naldo, Lamborghini Gallardo'sundan




Sanogo, Maserati Gran Turismo'sundan




Diego, Mercedes SL'inden




Frings, Ferrari 612 Scaglietti 'sinden




Mesut Özil'de BMW X5'inden vazgecip




Golf sürecekler..

Bayern, Schalke, Hertha, Wolfsburg'dan sonra Bremen de araba konusunda tektiplesecek..

Frings simdiden secimini yapmis, VW fox alirim artik diyor, Klasnic ise sallamiyor. Bu yeni yilda sözlesme imzalayacak veya devam edecek olanlar icin gecerlidir, benimkisi 30 haziranda bitiyor.. Eh, klup doktorunu mahkemeye verdikten sonra olasi gelismelerin farkinda..

5 yorum:

Adsız dedi ki...

"Porsche 612 Scaglietti"

tifosiler duyması8n bunu

Borges dedi ki...

Araba resimleri ve bilmem nesi tamamen Bild'den alindi. Velhasil buyuk bir hata elbette:)

Adsız dedi ki...

frings in arabası porsche değil. yanılmıyorsam o bir ''ferrari 599''. ayrıca mesut özdil e x5 yakıştıramadım. araba seçimini gözden geçirmesinde fayda var. gerçi isabet olmuş golf r 32 öneriyoruz buradan kendisine.

Borges dedi ki...

Offf offf.. Basim döndü bugün. Aslinda Porsche 612 Scaglietti yazilmisti. Sonrasinda düzelteyim derken tekrar yanlis yazildi. Simdi sanirim düzeltildi.. Tesekkürler Birosh.. ne diyim ben, bugünün azizligi olsun bu da.

Ben yakistirdim cok x5'i Mesut'a. Birincisi x5 iyi bir araba, ikincisi ucmamis fazla. Velakin BMW burada türklerin arabasi diye gecer, hele ki 3 serisi.. :)

Adsız dedi ki...

mesut özil türk degil ki yaziklar olsun