5 Mayıs 2008

Ercan Saatci Geyigi

Ercan Saatci, bugün kendisine yönelik tepkilere bir cevap vermis. Hemen her insanin yazdigi yazinin anlamsizligi üzerine anlasmasi sonucu "u" dönüsü gerceklestirmis ve ben sandiginiz gibi öyle bir imada bulunmadim mesajini veriyor. Kendisini temize cikarabilir aslinda. Öncelikle bugünkü yazisina tepkilere neden olan kose yazisinin "bir bölümünü" akrarak baslamis.. Ben bunu dedim ne var bunda derken bir cümle eksik sekilde alintilamis. Iste o cümle de ayni zamanda kendisinin öyle bir ima yapmadiginin ispati olabilecek öneme sahip. neden onu tekrarinda eksiltmis anlayamadik. Anladik da anlamamazliktan geliyoruz.. Bugünkü yazisinda "Ben sadece bunlari soyledim" derken soyledigi bölümü su sekilde gecmis.

"
Ercan SAATÇİ

FENERBAHÇE’nin başlattığı çok aktivite diğer kulüpler tarafından da takip ediliyor...

Fenerbahçe taraftarı, her türlü özel karşılaşmada mutlaka tribünlerde bir aktivite yapar. Buna özen gösterilir. En ince ayrıntısına kadar düşünülür... Güzel ve manalı bir fotoğraf çıkar ortaya. Dün, Fenerbahçeli taraftarların oturduğu kale arkasındaki G.Saraylı taraftarlar da bu derbi için bir organizasyon yapmışlar... Üstelik oldukça renkli bir karton gösterisi organize etmişler! Sadece renklerle ilgili biraz kafam karıştı... Sarı ve kırmızı kartonları anladım ama yeşil rengin sarı kırmızıyla aynı tribünde olmasını anlayamadım? Arada biraz da beyaz renkli kartonlar vardı... Meksika bayrağı desem sarı var o yüzden değil... G.Saray’ın renkleri desem o da değil, yeşilin ne işi var orada? Anlayamadık..."

Insanlarin kuskulanmasini saglayan en son cümlesini de eksilterek toplumu, onca insani "salak" yerine koymaya calisiyor. Soyledir aslinda yazinin son bölümü.

" G.Saray'ın renkleri desem o da değil, yeşilin ne işi var orada ? Anlayamadık... Maçtan önce F.Bahçe taraftarının o trübüne yaptığı tezaruhatı yazmayacağım, ama manidardı doğrusu..."

Nedir abi manidar olan o tezahürat.. ? Senin bazi seyleri anlayamamani anlamli kilacak olan Fenerbahcenin yaptigi tezahürat nedir ? Bunu aciklayarak aslinda her seyden siyrilabilirdi. Manidar.. Yani taraftarlar da senin gibi yapilan kareografinin renklerini anlamsiz buldu ve buna yönelik tezahürat yapti da onu mu dile getirdin ? Burasinin acikliga kavusturulmasi gerekir gibime gelir.

Velakin köylü kurnazligidir yaptigi baska bir sey degil. Abuk subuk bir sekilde spora siyaset katan bir adamdir velakin beni sinirlendirmez, cokca zaman güldürür.. hatta söyle güldürür ---->

Maci kayinpederinin evinde izlemis. Ertugrul Özkök yani. Muhtemelen orada da ayni sekilde sorgulamistir pankartlari ve renklerini.. Ve orada da bir anlasma söz konusu olmus olacak ki bunu kosesine tasiyor. Bir allahin kulu " ya olm manyak misin galatasaray gibi bir klup boyle bir imada bulunabilir mi deli misin nesin" dememis.. diyememis.. Bu daha da ilginc olsa da cok da üzerinde durulacak bir konu degildir. Bazi insanlardan nefret dahi edemezsiniz. O derece önemsizdir ki Ercan Saatci, Ertugrul Özkök.. Ayse Arman'i okurum önce, sonra yetmemisse bu adamlari..

Hiç yorum yok: