2 Şubat 2009

Cufre Berlin'de.!



Eski CM'de ya da bu oyunu oynadigim dönemlerde -2001 yillari- Roma'yi alirdim genelde. Benim oyun yapima uygun kadrosu vardi.O kadro'nun güzel defansi Walter Samuel'in yanina hep bir adam arardik.. Lassisi'den memnun degildik cok ve Cufre ise umut veren, güzel istatistikleri olup da asla adam olmayan yapisi ile gönlümde yer etmisti.. O kadar cok oynadim ve o kadar cok Roma takimi ile hasir nesir olduk ki Cufre diyince kardesimmis gibi geldi bir an.. Berlin'e Monako'dan gelmis.. Bonservisi yok ve antlasmasi da alti aylik.. Kendisini ispatlarsa burada kalabilir ve gelir gelmez de Mertesacker'den özür dilemis 2006'da Almanyaya elendikten hemen sonra gelisen olaylar adina..



Adam diyor ki: Özür dilerim, sinirler gergindi iste.. Bremenle oynarsak Mertesacker'e özrümü yeniden iletecegim mac öncesi.. Olmasi gereken olgun bir davranis iste.. Mertesacker de diyor, ciddiyse eger telefon ile beni "özel" arasin..

Töbe töbe..

Olmazsa cicek göndersin sevgili Mertesacker, üzerine de yazsin "o gün olanlari unutup yeni bir baslangica ne dersin" gibisinden..

Adam özür diliyor daha ne telefonu.. Berlin performansi merak edilengillerden..

5 yorum:

firat selcuk dedi ki...

simdi okkalı bir kufur sallasa tum suclu cufre olur.. adam insanlıgını yapmıs ne guzel, ne gerek var ki sov yapıp da telefon istemeye..

Borges dedi ki...

Franchi: Aynen öyle.. Dieter Hoeness de demis, özür dilemenin ötesinde bu talihsiz olay icin yapilabilecek fazla bir sey yok diye. Varmis demek ki:)

Bir sms atar artik Cufre..

ti esti to dedi ki...

cnm çhok özr dilrm. bir dha yapmm. sni üzdğm için çhok pişmnm. ltfn bni affet. pls . öptm. sni choookkk svyrm. mu desin lan dallama. lisede sevgilisinden özür mü diliyo adam. affetmesen çok skinde sanki. akşam akşam gerildim ya.

varol döken dedi ki...

@ti esti to
:) (sms siz:)

vts dedi ki...

adamı görür görmez benim de aklıma geldi roma kariyerim.
taktiğimde bir türlü yer bulamazdı.satılığa çıkarırdım oyunu açar açmaz.
ama akıllı davranır, muhakkak orta sıra takımlarından birine atardı kapağı.