26 Nisan 2009

Derbisel Ask.!



Nico ve Mendy.. Birisi Schalke,digeri Dortmund taraftari.. Iki ezeli rakip aski.. Üstelik bunlar derbi sonrasi trende tanisiyorlar, öyle basliyor iliski.. Fena degil kesinlikle de.. Türkiyede olsa misal.. Ilginc olurdu..

-Tüm Fenerlilerin an..

-hoooop hoooop..

-Prd abi. Tüm fenerlililerin senin hatun haric hepsini..

-ha söyle..

11 yorum:

y. dedi ki...

Aşk olsun da,nerde ,nasıl olursa olsun...böcek miyim bu günlerde ne!

çağrı dedi ki...

Yalnız,hatun erkeğe biraz fazla gibi geldi.Yoksa kıskançlıktan doğan bi durum mudur bu...

Flying Dutchman dedi ki...

zaten bizim "ağır abi takılmaya çalışan" hatunlarımız rakip takımdan birisiyle beraber olmazlar..racona ters bulurlar

helal olsun bu iki kardeşimize...hemen de kardeşimiz oldu

delgado dedi ki...

2006-2007 sezonunda inönü'de beşiktaş-fenerbahçe maçı vardı, şampiyonluk maçı. kezman'ın aşırtmasıyla fener'in 1-0 kazandığı. numaralı'da izlemiştim o maçı. 2 sıra önümde kel bi abi vardı, hayatının her günü kendisine tecavüz edilmiş de içindeki siniri boşaltmak için gelmişti sanki maça. herif "başbakan dahil tüm fenerlilerin anasını.." diye düz gitti 90 dakika boyunca, artık nası bi sinir birikmişse. fransızca, sırpça, artık her dilde küfürleri öğrenmiş appiah'a kezman'a salladı paso. neyse maç bitti bu gene dünyadaki tüm fenerlilere giydirmeye başladı, hayatım boyunca küfüre alışkın olan ben bile inanılmaz kıllandım. yalnız arkasında 1.90 boyunda dev gibi eski fenerli tayfun vardı... adamın sinirlendiği belliydi arkasını dönüp kaşlarını çatıyodu paso, sonuçta ne laf atma ne de karşılık verme, bişey olmadı tabi.

şimdi düşünüyorum da tayfun'un yerinde en asi fenerli olsa bile sonuç değişmezdi. bizim türk insanı'nın harekete geçmesi, beynindekileri ellerine kollarına giden sinirlere aktarabilmesi için bir "kız" olmalı. o maçtaki ortam sağlanır, numaralı'daki tek fenerli abimizin kolunun altında kız olur, şartlar devam eder, sonuçlar gözlenir.

Borges dedi ki...

Flying Dutchmann, Delgado'ya katiliyorum aslinda ben. Bir kadin inan bana cok konuda belirleyici konumdadir aslinda.. Böyle bir ask olabilir ya da erkek kadinin tuttugu takima gecebilir :)

Fanatik kadinlar konusu ise.. Dedigin gibi belki de. Saglikli bir bayan taraftara sahip olacak kosullardan uzagiz.. Cok kötü oluyorlar, sonradan görme taarftarlik gibi "erkeklerden farki olmadigini" inatla gösterme cabalari filan..

varol döken dedi ki...

ben bir kızı fenerbahçe-galatasaray kupa maçında 20 dakika kapıda diktim (biletler bendeydi, şu alex'in 86da frikik attığı maç) kız benimle alex in golüne kadar konuşmadı, maçtan sonra da bir daha aramadı:)

ayrımcılık falan değil, bilakis estetik kaygısı kierkegaard ayarında ama yakışmıyor kadınlara böyle fanatiklik, bana kalsa forma bile giymesinler:)

tabudeviren dedi ki...

Borges bu ne hoş bir resim :)

Daha eski yazılarından birinde de çok hoş bir resim vardı. Bir kadın bir adama hayran hayran bakıyordu. Çok güzeldi o resim.

Kimlerdi hatırlamıyorum ama.

Malvinas dedi ki...

Borges, resim müthiş,
bu delikanlı ablayı kurvenord'a bekleriz...

arif dedi ki...

kız oğlana yakısmısmı hiç bu ne yaa:)

Borges dedi ki...

Bence de güzel bir resim hele ki bu almanyanin en siddetli derbisinin taraftarlari ve derbi sonrasi bir tanisma hikayesini barindiriyorsa..

Adem dedi ki...

Schalkeli kardesimiz biraz ernst'e benziyor :)

Insan boyle goruntulerin ulkemizde de olmasini istiyor ya. Trabzonsporluyum, fenerli, besiktasli ve galatasaraylilara selam ederim :)

1-0 ;)