29 Nisan 2009

Guuseum.!




Koreli hayranlarinin dogumundan sonra Hiddink'in dogdugu yerde acilan bir cesit müze. Sonrasinda kapanmisti sanirim ve bugünlerde yeniden acilmak üzere zira taraftarlari sadece koreli,avusturalyali,hollandali degil ayni zamanda ruslar, chelsea'li, türkiyeli ve hatta Franz beckenabauer gibi ünlüleri de barindiran dünyanin dört cesit yerinden insanlar.. Bu dogdugu yerde acilan müzeye inanirim ki dünyanin her cesit insani ugrar idi eger ki ömrü biraz daha antrenörlük yapmaya elverisli olsaydi..

4 yorum:

L dedi ki...

hocam ben yazıdan bağımsız bir şeye değinmek istiyorum. birkaç başlıkta görünce uyarmak istedim. başlıklarda cümlenin sonunda noktadan sonra ünlemi kullanıyorsun. bu dil bilgisi kuralları dahilinde yanlış. haa şu var, ben farkındayım da bilerek yapıyorum dersin, veya almancada öyle bir kural vardır filan(hani şu ispanyolların cümle başında da ünlem olayı gibi) onu bilemem. ben naçizane uyarayım dedim. saygı sevgi vs.

Borges dedi ki...

Hilmi Yandim Cavus: Basliklari mi kastediyorsun ? O cok baska bir nedenden dolayi bende biraz da zorunluydu..

L dedi ki...

anladım. sağol.

Osman dedi ki...

borges,
bundesliga'da acayip bir fotofinish bizi bekliyor, öyle cok gecikmeden gel, en azindan BL icin yazilarini yaz... Zira Galatasaray icin artik sezon sonuna kadar birsey yazmasan da olur...