11 Nisan 2009

Kisa Kisa..



Ben hep bu bekimin ne kadar kazandigini merak etmisimdir, o kadar cok söylenti var ki hakkinda dogrusu nedir diye baktik. France Football dergisine göre yillik 32,4 milyon euro. Elbette hemen hesap güne vurulur ki algisi daha kolay olsun ucuklugun.. Her sabah kalktiginde hasilat 89.000 euro. tatil günleri dahil.!



Francisco Coppado
Daha gecen sene Hoffenheim'i saha kaldiran adam idi. Bu sene basi az cok oynuyordu da birinci Bundesligada.. Derken bu yasli kurtu saliverdi Rangnick.. Simdi ücüncü ligde Haching takimindan da kovulmus durumda.. Sadece bir sene icerisinde herhangi bir sakatlik yasamadan bu sekilde bir düsüs ben bilmiyorum..



Sevmedigim futbol adamlari listesi yapsam ilk üce girer Berti Vogts.. Azerbaycanin basinda simdi ve oyuncusu Gurbanow'u kadrodisi birakmis cunku cok fazla McDonald's a gidiyormus. Sahane disiplin atilimlari.. Bayiliyorum bu hocalara ben..



O muhtesem seytan ücgenin üyesi Fredi Bobic, Bulgaristan birinci lig takimlarindan Chernomorets Burgas takimin Spor direktörü gibi bir seyi olmus. O takimin teknik direktörü de ücgenin diger üyesi Balakov.. Simdi geriye Elber abimiz kaliyor ve bence o da gitmelidir ve fakat asla "scout" olarak degil zira Breno'dan biliyoruz ki biraz bu isin ehli degil gibi duruyor..



Selim Teber, Hoffenheim'in kaptani ve on numarasi. Oynadigi mevkide pek cok yildiz oyuncu oldugundan iyi bir futbolcu olup hatta iyi bir performans sergilemesine ragmen sik sik yedek kaliyor.. Bu yüzden sezon sonu biten sözlesmesini uzatmayip Hoffenheim'dan ayrilacaktir.. Ben nedendir bilmem bu oyuncu Türkiye Süper Ligine gelecektir diyorum hangi klup olur bilmem ama böyle yetenekli ve bonservisi elinde futbolcuyu bir anadolu klubü kapacaktir kesinlikle.. Ki üc büyüklerde de oynayabilir bana göre..

4 yorum:

turhanatakan dedi ki...

borges, selim teber denizlisporda oynamıştı kısa bir süre. bir de geçen hafta hoffenheim'dan ayrılacağım gibi bir açıklama yapmış galiba.

hadi kolay gelsin.

Her Yol Roma dedi ki...

Selim Teber daha önce Denizli'de oynamış, fakat pek başarılı olamamıştı, ki o zamanlar Alman u21'de forma giymekteydi. Yine o düzey bi takıma gelebilir.

Bir de Almanlar Gurbanow, Shewchenko falan yazıyor, ancak biz Gurbanov yazsak daha iyi gibi.

Bu arada Gurbanov dediğimiz de bizim Ilgar Gurbanov. u15-u16-u17 milli takımlarımızda oynadı. FB altyapısında forma giyerdi birkaç sene evvel. Sivasspor kadrosunda yer alıyor ve Bolu'da kiralık şu anda.

Saygılar,

Borges dedi ki...

Her Yol Roma: Selim Teber, denizlispor'da oynadi da basarisiz ya da basarili olmadi. Yani oynamadi sadece transfer oldu. Türk vatandasi olmadigi "yabanci" statüsünde oynatilacagi icin oynamadan geri gönderildi ki daha önce bunun üzerinde yeterince durulmustu hatta..

Bizim burada Shevcenko'yu baska yazar, digerlerini de ve bu cok sik karisir. Sonuc itibari ile bahsettigim insanin o oldugunu insanlarin anlamasi benim icin yeterlidir.

Gurbanow ise ilginc imis, bilgiler icin tesekkürler.

Turhan Atakan: Evet ayrilacagini acikladi. Teber oynamadi, geldigi günün sonrasinda hemen ayrildi yabanci statüsünde oynatilacagini anadiklarinda sözlesmesi iptal

Her Yol Roma dedi ki...

@ Borges

Hocam ben kısa da olsa oynadı diye hatırlıyodum, TFF'den de teyit ettim, 4 maç oynamış "Süper" Ligimizde.

http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiId=915537

Neyse, ancak yabancı statüsünde olduğundan kısa süre kaldığı konusunda ise haklısın. Garip insanlarız, oyuncu transfer ederiz, vatandaşlık durumundan bile bihaberizdir.

Saygılar,