27 Nisan 2009

Klinsmann Gitti Heynckes Geldi.!



Beklenen oldu..

Heynckes, iki kez Bayern'i Sampiyon yapip kovulmustu.. Gecenlerde üzerinden gecmistik, Uli Hoeness "Pismanlik duydugum nadir kararlarimdandir" diye aciklamisti bu kovma hadisesini.. Hamit'e de gün dogdu zira Hamit, Heynckes'in tavsiyesi ile Bayern'e transfer edilmisti.. Keza seneye gelecek olan Baumjohann da ayni sekilde.. Bayern inatla cepten yemeye devam ediyor, Hitzfeld gibi gecmiste Bayern'e güzel günler yasatan adama en azindan sezon sonuna kadar geri döndü ki olasi bir basarida kalma ihtimali oldukca yüksek... Heynckes ise Madrid'den de Bayern'den de Sampiyonluklar yasatmasina ragmen haksizliga ugrayip kovulan isimdir.. 18 yil sonra tekrardan Bayern'in basina 5 macligina da olsa gecti Heynckes.. Genis analiz daha sonraya kalsin ama simdilik hayirli olsun diyelim..

11 yorum:

varol döken dedi ki...

şişko abinin dileği gerçek oldu, almanya hayaller ülkesi diye boşuna dememişler:)

bizse sene başından beri yazıyor, mendiller sallıyoruz ama 70likler mezesiz bitiyor, bizim 70lik bitmiyor, gitmiyor...

off of yine efkarlandım bak, çıkışa kaç saat kaldı:)

Adsız dedi ki...

caretaker..

a.c. sedef dedi ki...

heynckes'in bu resimde bülent uygun'a benzetiyorum.kaç veriyorsun borges? :D

y. dedi ki...

Ben de bu tip antikalıklar bizim lige özgü sanıyordun,bakınız maçları kepazeye çeviren ve antrenör diye getiren B.Korkmaz hala yerinde duruyor şu halimle üç gün kitap okusam ondan daha iyi antrenör olurum herhalde.Alakasız blogda saçmaladım ama sinirime hakim olamıyorum bu konuda.

Borges dedi ki...

Anil: 7.5 ;)

Himm mesele daha cok söyle: Inanci yok yönetimin artik klinsmann'a. daha da önemlisi futbolcularin inancinin yitirilmesi üzerine ve sampiyonluk en kötü sampiyonlar ligi hala imkan dahilinde, bunu kurtarmak istiyorlar.. nerden baksan 50 milyon euro fark demektir bu bayern icin sevgili y ;)

jose dedi ki...

Borges

Sence Magath'ı bıraktıkları ıcın cok pısmanlarmıdır?

Borges dedi ki...

Magath'dan sonra Hitzfeld gelip duble yaptigi icin arada kaynadi ama bugün sanirim vardir biraz pismanlik..

alperensaylar dedi ki...

o değil de mehmet scholl de amatör takımın başına geçmiş sezon sonuna kadar, acep onun antrenörlük kariyeri nasıl olacak ki?

Borges dedi ki...

Asaylar: Eh Gerland, yardimci antrenör olarak bayerne gidicne orasi scholl'a kaldi. Mehmet Scholl icin hep dedik, zeki adam ve gelecegin bayern teknik direktörüdür diye.. onu hazirliyorlar yavas yavas.. Cok yakin zamanda is ona düsecektir ve o zaman ne yapacak görecegiz ve kesinlikle o potansiyeli tasiyor ama hayat cok baska.. bakalim ;)

Borges dedi ki...

Asaylar: beckenbauer konusuyor simdi.. Su durumda mehmet Scholl la da görüsülmüs ama klinsmann acemi tecrübesinden sonra biraz deneyimli hoca olmasi gerekiyor dedi.. yani azt daha scholl basa bile getiriliyordu ama bir önceki klinsmann in kurbani oldu;)

alperensaylar dedi ki...

yani bu paf takımı mantığında gelse, sezon bitince eski görevine dönecek şekilde olabilirdi belki ama beckenbauer haklı, daha 1-2 senesi var diye düşünüyorum. bu tarz kumarlar guardiola'da olduğu gibi her zaman tutmayabilir.