23 Kasım 2009

Durdurulamiyor.!



Inanin cok yerde cok farkli kosullarda onu seyrettik biz.. Moruinho'nun inter'ine, Ronaldhinho'lu Milana karsi ya da Bundesliga olmadi Alman milli takiminda.. Özellikle herkesin kiprasamadigi noktada zorluk derecesi yüksek maclarda daha da aslan kesildigini belirtmek gerekir..

Su an icin Bundesligada 12 mac icerisinde 6 gol 9 asist.. Ve aslinda bundan da fazlasi. Alex iyi korner ya da frikik atiyor degil mi ? Iste onu düsünün, iki ekleyin Mesut'un frikik-korner kullanimini elde edersiniz.. Inanilmaz bir adam oluyor gün gectikce.. Bir gol atti, bir penalti yaptirdi ve iki tane al dokun da gol sana yazilsin babilinden asist yapti.. Bir de calimini kesip Almeida'nin önüne birakinca, Marin'in kimsenin beklemedigi bir anda Frikikten caktigi gol haric alti golün besinde de payi olan adam oldu..

Bremen'e deginmek gerek.. 19 mactir kaybetmiyorlar lakin baska zaman.. Muhtesem bir performans gösteriyor Özil ve acikcasi kendisi sakatlanmadigi sürece onu durduramiyorsunuz.. Özellikle de zor maclarin adami oldugunu bir daha belirtmek gerek... Helal olsun, en büyük keyfim benim onu izlemek..

17 yorum:

Adsız dedi ki...

Aslanım benim be, koskoca bir ülkeyi kasıp kavuruyor. Şovenizm olarak algılanmasın ama ben bir Türk'ün tüm Almanya'yı sallamasından inanılmaz derecede zevk alıyorum. Gerçi Fenerli olmasa daha iyiydi ama ;)

Borges dedi ki...

Valla kücükken tutuyormus;)) Simdi büyüdü, neyin ne oldugunu anlamis diye umuyoruz;)) Saka bir yana cok da önemli degil hangi takimi tuttugu ve elbette biraz baska bakmamiza vesiledir onun bizlerden birisi olmasi.. Hele ki buradaki türklerin bir simgesi halinde sahada yerini alir iken bu ayrinti önemsiz olabilir mi ?

Adsız dedi ki...

Şakaydı zaten, hiç farkı yok Fenerli ya da Galatasaraylı olmasının; bizi gururlandırsın yeter.

Turgay Keskin dedi ki...

Marin'in golünde Pouplin payı kimselere bırakmadı; ondandır. :]

Borges dedi ki...

Turgay, tamam da yine de Marin'in de hakkini yememek gerekir;) Bence orada golü düsünmesi bile yeter, ilginc ya da.

aksilaz dedi ki...

Werder iyi gidiyor. Mesut muhteşem elbette ama bu sene şampiyon Leverkusen olsun :)

Sene başı Leverkusen şampiyonluğu için bi bahis yapmıştım benim bu bahsimide şike kapsamı almasınlar sonra :)

Borges dedi ki...

Aksilaz: Leverkusen simdilik güzel.. Lakin gecen sene aslinda ilk yari daha bi güzeldi. Önemli olan o cok önemli ikinci yari ceyregi. En azindan ilk ücün icerisinde bitirecektir kesinlikle.. Bremen ve ilginctir Schalke'yi kucumsememek gerekir bu yarista.. Elbette kacinci oldugu önemsiz Bayern de icerisindedir..

twilost dedi ki...

Valla resmi sitesinde bi ara tuttuğu takımlar diye fenerbahçe ve barcelona yazıyordu..( bi aralar dediğim bi yıl önce) uefa finaline geldiğinde de tuttuğu takımın stadında oynayacak olmaktan mutlu olduğunu sölemişti keşke kazanabilselerdi de=( mesutun almanya sınırlarından öteye italya veya ispanyada bi deve gideceğine inanıyorum 2-3 yıl önce de.. cidden mükemmel bi adam

Borges dedi ki...

twilost: Haklisin, fenerbahcelidir sonucta.. En fazla profesyonelliginden dolayi ileride bu gibi aciklamalari yapmayacaktir filan ama gercek bdur, biz takiliyoruz öyle ;)

xander dedi ki...

takımdan ayrıldığı zaman Rudi Assauer "Babası Mesut’u Maradona sanıyor" gibi bir şeyler söymişti.yavaş yavaş gerçekleşiyor sanırım.daha da yükselmesi dileğimdir.maradona ayrı olay tabii ki ama o seviyelere çıkar umarım.

Borges dedi ki...

Xander: Bonservisini belirler iken de Müller kim ona bu parayi verecek görecegiz diyerek ince bir meydan okumuslardi.. Babasinin biraz "paraci" olduguna katiliyorum lakin Schalke konusunda hakliydi tavirlarinda.. Biraz daha ileride pismanliklari artacaktir Schalke klubünün..

twilost dedi ki...

borges schalke ile aralarında noldu özil'in. çok geçmişte olduğundan hiç bir şey bilmiyorum ben. aydınlatırsan sevinirim.

Borges dedi ki...

Twilost: Lincoln'un schalke den ayrilmasi sonrasi 10 numara ve forma verilecegini söylediler Schalke yönetimi. Lakin Lincoln gittikten sonra hemen hemen mesut yaslarindaki Rakitic'i almalari ve forma vermeleri sonucu babasi delirdi. O zaman su kadar para isterim ben eger yedek olarak bekleyecekse dedi.. Sözlesmesini uzatmadi. Schalke de uzatmadigi icin sözlesmesini satisa koydu Mesut'u. Su kadar parayi getiren alir dedi ki hafif de dalga gectiler.. kim getirirbu parayi diye ? Hannover, Stuttgart ve Bremen istedi, bremen kapti sonunda.. Bu sekilde bir ayrilik gerceklesti. rakitic transferi, verilen sözlerin tutulmamasi sonucu istenilen yüksek meblag ve satisi.. Babasi para degil diyor, söz verdiler oglum yasinda baska bir adami transfer edip oynattilar diye kizdi filan..

varol döken dedi ki...

@borges
yalnız uefa finalinde çok ama çok kötüydü... ki gerçekten takımın çok ihtiyacı vardı, karşıdaki brezilyalılar döktürürken... o yüzden benim gözümde hala normal bir oyuncudur yalnız ben yeni halini izlemedim bilmiyorum tabi... çok demodeyim çok:)

Borges dedi ki...

Varol o zaman Diego vardi, ona göre farkli bir pozisyonda oynuyordu lakin bir de o dönem bremen kötüydü.. Bunun belli basli nedenleri de vardi ama UEFA finaline giden yolda takimlari elerken Mesut'un rolü de bir hayli fazlaydi.. Simdi ise kendisi gibi genc Marin,Hunt gibi oyuncularla cosmus durumda.. Takim ici konumu da önemli, bremenliler de cok seviyor bencil olmamasi ve takima oynamasi nedeniyle Diego'dan daha fazla seviliyor oyuncular tarafindan..

varol döken dedi ki...

eh biz demode kalıyoruz seni okuyoruz yenileniyoruz, sağolasın:)

bir de oralara yolumuzu düşürdüğümüzde canlı izlersek yeniden birlikte...

ooo:)

Borges dedi ki...

Biz bekleriz seni burada, biraz öncesi haberimiz olursa eger her türlü organizasyon da olur gibi ;)