26 Kasım 2009

Dzeko Sapsalligi.!



Mac 1-0 ve bu da kirilma ani. Besiktas'in umutlarini minumuma indiren Dzeko sapsalligidir.. Efendim gördügünüz üzere Dzeko burada ofsayt durumunda. Martins güzel bir sekilde vuruyor ve top gole dogru yolculuga cikiyor..



Burada cok iyi görülmüyr belki ama topa artik ne oyuncu ne de kaleci müdahale edebilir.. Peki kim golü önlüyor ? Dzeko.. Golü ben atayim derken atilan golü ofsayta ceviriyor dokunarak.. O zaten gol olacakti eger ki Dzeko denilen yetenek abidesi adam biraz olsun ofsaytta oldugunu kavrayip öyle veya böyle dokunmamasi gerektigini algilayabilseydi..



Yapacak hicbir sey yok.. Milan'a git, nereye gidersen git lakin bu kafayla isin zor senin..

13 yorum:

Adsız dedi ki...

Yapma abi bir ofsayt yüzünden sildin adamı :)

Borges dedi ki...

Yok abi, aksine.. Her yerde ve her zaman yetenegini belirtiyorum su yukaridaki postta da "yetenek abidesi" derken ironi yapmiyorum, cok güzel bir golcü.. Ama oyun zekasi, akilli hareket etme gibi kavramlar cok baska.. Yoksa bu ligin en iyi üc forvetinden birisidir o.. Ama su yapilan cok kötü bir hata. Mac 2-0 olacak ve kopacakti misal..

benden bu kadar dedi ki...

:D chao demiş gerçi ama harbiden abi, postayı koymuşsun direk :D

Borges dedi ki...

benden bu kadar: Yapmayin yahu, ben Dzeko'yu cok severim ama gel gör ki yasanilan durum ortada. Armin Veh mac sonrasi dahi her seyi buraya baglamis, bir takimi ceyrek finalden edecektir bu.. nasil ki performansi oraya götüren en önemli etkenlerin basinda geliyorsa.. Neyse o ;)

Hic kaldiramadigim durumlardir bir de bu absürdlükler.. Ben oyuncunun her türlü ahlaksizini dahi cekebilir iken zeki olmayanina karsi feci bir antipatim oluyor ama diyorum ki bu adam cok yetenekli, bu cok baska..

mooke dedi ki...

yetenek metenek saglamda
insan besiktasin son macta uclu averaja kalması durumunda cıkamayacagini ve su sacma hareket olmasa belki hatta buyuk ihtimal bu macin farkli bitecegini dusununce uzuluyor
yoksa bi fenerli olarak beni tek mactan yatirmis olmasini hosgoruyle karsiliyorum =)

Borges dedi ki...

Mooke: Bir fenerli olarak besiktas yaklasiminizi da ben cok güzel buluyorum. Lakin burada derdim ilk etapta besiktas filan degil o golü atma bencilligi daha cok. Zira o da farkinda, top kaleye gidiyor zaten..

muyek dedi ki...

hakkaten denyoluk etmis Saban kilikli Emin :)

Kasux dedi ki...

Düşünememiştir abisi daha büyücek çok daha büyük futbolcu olacak:)

SirEvo dedi ki...

Salak adam ya nasıl hasta ett bizi ekranlarda. 1-0 gidiyor maç. Martins vurmuş, bırak işte bencil herif bırak 2-0 olsun. O pozisyon dönüp gol oldu ve CSKA maçı kopardı sonra. Şu Wolfsburg'tan 3 gol yemek de ayrı bi ironi tabi..

Frank Baumann dedi ki...

Şu Wolfsburg'un hocası var ya, Mourinho kılıklı olan. Adam maçı bizim gibi izledi. CSKA, üst üste pozisyonlara girerken, takımda birşeyleri değişmesi gerekiyordu, goller gelince Ziani'yi aldı. Wolfsburg gibi üstdüzey bir ekibin, CSKA karşısında 1-0 öne geçtiği maçı kaybetmesi bildiğin rezalettir. Yönetim, gereğini yapsın:)

Borges dedi ki...

Tanidik cümleler can yaman ;) Wolfsburg'u Magath birakmasaydi Man U'yu orada yenip isi bitirmisti belki de ama Armin Veh.. En fazla bu kadar Sirevo. Ve evet o potansiyel yeteneke olarak kesinlikle var onda kasux..

Sinan Yılmaz dedi ki...

:D abi shalke - Galatasaray hazırlık maçında bunun aynısını Ayhan yapmıştı ofsayt olmuştu hatırlıyormusun? Hakan Şükür vurmuştu gole giden topa çizgide dokunmuştu :)

Borges dedi ki...

extensor: su Necati'nin süper gol attigi karsilasma mi ?`maci hatirliyorum ama dedigin pozisyonu hatirlamiyorum..