25 Ocak 2010

19.Hafta Bundesliga Top 11.!



Bu hafta bir kac macin genis özet görüntülerini dahi seyredemedim. Bayern-Frankfurt maclarini dönüsümlü izleyip Dortmund macini seyrettikten sonra az bucuk da Galatasaray macinin izin verdigi ölcüde Hoffenheim-Leverkusen macina bakabildik.. Haliyle bir degerlendirme olmayacak lakin Nuri Sahin Klopp ile beraber feci bir cikis yakaladigini özellikle belirtmek gerek.. Kaptanlik pazubandini da takmistir koluna ve sene sonu cok baska yerlerde olabilir.. Futbol garip bir oyun ve bos kalelere dahi atamayan Robben'in o frikigi olmasa bugün nerede olurdu ? Hyypia da ilk Bundesliga golünü atmis, Drobny iki mac üst üste gol yemeyerek sezon rekorunu kirmis olsa gerek.. Ve Kroos.. Keza burada yok ama Bremen'den de aslinda Marin.. oldukca formda olan isimler..

12 yorum:

Unknown dedi ki...

jurgen klopp u ayakta alkislamak gerek. iflasin esigindeki takimi alip bayernin 3 puan gerisine oturttu. yillar once dortmundu gezerken westfaleni de gorme sansina eristim. ve inanilmaz bir ses cikiyordu stadtan. allahim o nasil bir seyircidir ole. fenerbahceden sonra her zmn destekledigim tek kluptur borussia dortmund. ve fenerbahceden baska sahip oldugum forma ve atkisnii giydigim tek takimdir. yillardir ozlemini duydugu sampiyonluga hasretini bu sene dindirmesi cok zor olsa da jurgen klopp la hicbisey imkansiz degildir... cok zor diyorum cunku leverkusen barcelonadan sonra avrupada muthis oynayan tek klup bence. her hafta iddaada yuzumuzu gulduren de tek takim ayrica :)

Borges dedi ki...

Keremcan: Dortmund klubu icin sampiyonluktan öte seyler vardi. Istikrar, mali duruma göre hareket edip basari yakalayabilme ve gelecek.. Gelecegi cok parlak oldu ki bugüpn Sampiyonluk potasina da girmis oldu bu Hamburg galibiyeti ile.. Bunu yapar iken Bender,Kuba,Nuri Sahin,Greusskreutz gibi 22 yas ortalamali orta saha ile gerceklestirmesi cok sey demektir, bu sene Sampiyonlar Ligi bileti bile mucizeydi ki isler cok iyi gidiyor ve gelecek cok baska olacaktir.. Cok iyi yoldalar ve ben yakinda bir dortmund postu atarim zaten.. Ben bile sasirdim isin dogrusu.

benden bu kadar dedi ki...

abi ben dortmund şampiyon olacak dememiş miydim sene başında? eheh.

bi de danel schwaab vardı abi, ne oldu ona? leverkusen'de miydi en son?

Unknown dedi ki...

evet haklisin sampiyonluktan ote cok sey var. ztn her mac stadin full cekmesi bunun bi gostergesi. yanlis hatirlamiyorsam gecen sene 5-0 yenildikleri bayern macinda bile durdurak bilmeden takimlarina lehine tezahurat yapiyorlardi. burda bole bi durum meydana gelse ne baskanin ne takimin ne de teknik direktorun anasi bacisi kalirdi. ibretlik bi olaydi bence turk taraftarlar icin. liverpoolun kop tribunu cok methediliyor ama bence dortmund taraftarina haksizlik ediliyor . ayrica dortmund postu yazarsan cok da ii olur nitekim burdan dortmundu takip etmek cok zor...

aksilaz dedi ki...

Nuri bu formu bizden her hafta 100 km daha uzaklaşıyor. Şu Nuri Barcaya yakışmazmı Borges?

Bu sene şampiyon Leverkusen :)

Borges dedi ki...

Benden bu kadar: Scwaab Freiburg'Dan sezon basi Freiburg'Dan geldi ve bu sene masallahi var, ilkonbirde sürekli leverkusen'de.

Keremcan: Genel bir dortmund seyircisi profili nerden baktigina göre degisir. Saf futbol sevgisi acisindan inanilmaz ama genel profilinde biraz sorun da vardir. Himm uzun konu, bunun üzerinde dururuz sonra..

Aksilaz: Su nuri'nin yakismayacagi yer yok ama en cok da Galatasaray'a yakisir, icim gidiyor valla her izleyisimde.

aks111 dedi ki...

orta saha 4 lüsüyle ile işte 22 yaş ortalaması ile iyi işler yaptı demişsin dortmund için bende forvet ikilisiyle neler yapıyor hayretle izliyorum :).Barrios ve valdez bence hiç böyle zirveye oynucak takım forvetleri değiller ama klopp gerçekten onlarıda iyi kullanıyor.

aksilaz dedi ki...

O tren kaçtı maalesef. Nuri artık sadece hayal

delorean dedi ki...

Barrios iyi de Valdez hiçbir takımda forvet oynayamaz.2 yılda bir işe yarayan bişe yaptı işte Hamburg'a gol attı daha da görünmez ortalıkta.Zaten asıl forvet ikilisi Zidan-Barrios.Zidan da bencil bir oyuncu ama yine de yaratıcılığı yüksek.Barrios yanına güzel bir forvet lazım bence

Fuzzy Logic dedi ki...

Walla Nuriyi canim cigerim galatasaray'a bile göndermem. Ne barca ne Manchester. Nuri Dortmund'da kalacak e bayrak adam olacak :)
zaten su anda dortmund taraftari tarafindan da inanilmaz seviliyor. Aslanim nuri

Borges dedi ki...

Valdez Zidane'in yedegidir ve simdilik Zidane Afrika Kupasinda. Lakin formda forvetler olsa da Dortmund'da isi bitiren kisim orta sahanin diriligidir kanimca.. Valdez ise Schaaf'in bremeninin sisirdigidir biraz da..

corrado dedi ki...

marin gerçekten müthiş bir yetenek .
fiziği çok ilginç yalnız .tv de seyrederken tedirgin oluyorum.her an bir yerlerinden sakatlanacakmış gibi çıt kırıldım bir duruşu var.
gerçi gökhan zan da dağ gibi ama.