12 Mayıs 2010

Taniyamadik Seni.!











Valla uzunca süre baktim, Avrupa Sampiyonasinda pek cogumuzun kalbini calan hatun bu muydu yahu dedim ? Yok kötü cikmamis ya da estetik bulmuyor degilim ama benzemiyorlar yahu birbirlerine.. Bu teknik, resim isi cok baska yapiyor insani..



.. Biz bu halini sevmistik.. Yukaridakiler de fena degil(fena aslinda.!) ama bu sanki daha güzel gibi.. Yesilcamromantigi Augsburg'dan bildirdi..

10 yorum:

Osman dedi ki...

seni bilmem ama, su sifastiz basti'ye yakistiramiyorum bir türlü. selcuk sahin'in bugün basina "düsen" resimlerdeki hatunu da kendisine yakistiramadigim gibi.

Dejan dedi ki...

evet çok değişik çıkmış. Tribünde bira getirirken bir fotosu vardı. O neydi öyle? Burada kötü değil evet, ama değişik. Fazla "seksi" olmuş, "kırlarda koşup yoğurt yiyelim sevgilim" kızı olmaktan çıkmış...

Erdem dedi ki...

ben zaten tanıyamadım :)

Borges dedi ki...

Osman: Ne yalan söyleyeyim futbolculara artik oynadiklari topa göre kanim isiniyor. Eskiden "fazla" görürdüm bu hatunu ama simdi diyorum ki "Bu sene oynadigin topla sana bir degil on sarah yakisir ve Schweini " :))

Kaan Kavuskan: oysa hic gerek yoktu buna degil mi Kaan:) Biz zaten seviyorduk öyle;))

Erdem: Artik sen de unutmazsin bizim gibi:)

Erdem dedi ki...

parayla saadet olmaz demişlerdi bana o yüzden işsizim. bi yanlışlık olmasın? :)

üstteki hali ulaşılmaz geliyor, gündelik halini görünce "belki tavlarım lan bunu" diyo insan.

Hand Solo dedi ki...

Her zamanki Borges taktiği
Bloga uzun yazılarla insanları çekip sonra böyle kadın fotoğraflarıyla okuyucu artırmak
Asıl amacınızı biliyoruz Borges bey hiç uğraşmayın
Sizden spor yazarı olmaz

SSAY

Borges dedi ki...

Hand Solo: Dogru diyorsun benden spor yazari olmaz pek.

Yalniz Sarah'a olan ilgimi böyle yaklasimlar göstererek carpitip onunla aramizi acacagini düsünüyorsan yaniliyorsunz Hand Solo. Benim ilgim saf, temiz duygular iceriyor. Bu yorumlara Sarah'nin aldanacagini mi düsünüyorsunuz ? Geciniz bunu lütfen, geciniz. Cirkefligin lüzumu yok..

Fethi dedi ki...

valla kendisini euro 2008deki almanya maçından berş görmüyordum ama şıp diye tanıdım.ee çevremızde boyle guzeller olmayınca unutulmuyor kolay kolay:)

Dejan dedi ki...

@borges

kesinlikle gereği yoktu. Biz onu saf mahalle abisi duygularıyla sevmiştik. :D Evlenilecek kadındı benim için, eğlenilecek kadın değil :p :D Aman çok saçmaladım...

benden bu kadar dedi ki...

@hand solo

şu piyasada orhan abi zaten spor yazarı olmasın bi zahmet. böyle güzel. o bize yakın, biz ona..