21 Temmuz 2010

Aldatilan Matthaeus.!



Aslinda bununla da dalga gecerim cunku bu adam yeri gelmis kendisinin o muhtesem özelliklerini ve bir bundesliga klubu calistiracak karakterini ne ilginctir ki yine kendisi belirtmek durumunda kaldigi vakit digerlerinin özel konumlarina dil uzatmis, belden asagi cekinmeden vurmustur. Ben hic aldatmadim karimi dahi diyerek digerlerine kara calmis, Voller'inden girip Daum'a kadar ulasmistir özel hayat elestirileri. Daum'un Kokain mevzusundan bir baskasinin kacamagina kadar gündeme getirip kendisini paklamistir. Bilirsiniz elestirinin altini kazirsaniz narsizm cikar, "bunlar kötü" derken bakin ben cok iyiyim gibi bir sey söz konusu. O gecisi cokca zaman Lothar cumle icerisinde yasar. Bakin bunlar söyle kötü, ben oysa diye baslayip giden icerikli kelamlari..

Ama iste insaniz bir yerde..

-Kariniz icin savasacak misiniz ?

Futbol sahasinda sonuna kadar savasirim ben ama bu oyunda ben kaybettim. Lilliana canimi cok acitti. Bu davranisin geri dönüsümü yok..



Röportajin icerisinde "Benim sevgim ona yetmedi" diyor bir yerde..

Su bilmem kac yillik Almanya futbolu takip edis sürecinde ilk defa bu adama acidim..

Lakin bugün tüm bu olanlardan sonra karisinin unutamadigi bir sözünü gündeme getiriyor. Aslinda bir anlamda diger sevgililerine de mesaj veriyor.

"Ben hayatin tadini cikarmak istiyorum ve para benim icin cok önemlidir"

E bile bile lades demek gibi bir sey degil midir bu sevgili Matthaeus.. Zamaninda söyle demistik zaten:

 "2007'den beri. Hanim kizimiz azicik genc oldugundan ve Loddar abimizin de söhreti oldukca fazla oldugundan dolayi biraz daha sürer bu iliski.. bitti. "

Gecmis olsun bir dönemin güzel futbolcusu sevgili Matthaeus.!

3 yorum:

Sade dedi ki...

nasılda keyif almışsın olaydan! Kıs kıs gülerek yazılmış gibi :))

Borges dedi ki...

Sade: Yok, hic keyif almadim. Kimse bu duruma düsmesin ve bu duruma düsürülmüs bir insandan da keyif alamiyorum genelde. Biz isin geyigindeyiz ve bence bu her seyin disinda bir insan icin agir bir darbe.

Gercekten de okudugum zaman üzüldüm.

Ilk defa dalga gecmeden bir Lothar Matthaeus konusu isledim hatta..

Sade dedi ki...

belkide ben seni öyle hayal ettim :) yazık ama tabi.