13 Ocak 2011

Carlos Eduardo..!



Carlos Eduardo Hoffenheim'da oynar iken benim çok beğendiğim yeteneklerin başında gelirdi. O dönemin takım arkadaşı olan Selim Teber onun için gösterdiği performansın çok daha iyisini yapabilir diyordu idmanlardaki görüntüsü sonrası.. 20 milyon euro karşılığı Rubin Kazan'a gitti.

Futbol oynasın diye gönderdik o gitti kendisine keleş aldı gerçeğinden ama..

Altı maça yetişebildi iki de gol attı ve Şampiyonlar ligine eleme oynayarak tekrardan girebilme şansına sahip takımı.. Gökdeniz'in de artık takım arkadaşı.




Kazan Rusya'da sadece Tataristan'ın değil aynı zamanda Müslümanların da başkenti konumunda. Rusya ligindeki tarihi bile çok yeni bu şehrin takımının.. Harcadıkları paranın haliyle haddi yok ama bir hesabı olmalı ki kısa zamanda Şampiyonluklar filan elde etti.. Dahası Şampiyonlar Liginde Barça'nın belalısı olan belki de tek takım olma şerefine eristi.



Rusya'daki ismi Eduarda.. 3 milyon üzeri net para alıyor. Biraz isteksizlik ya da hedefsizlik görürdüm hep. Sanki istese Man U'da oynar ama o azmi yok gibi. Hoffenheim'ın düşüşünün nedenini herkesin aksine o dönem yaşanan İbisevic'in sakatlığına değil de çok yanlış bir seçim olan hazırlık karşılaşmasında Hamburg'da Olic ile tekme tokat kavga sonrası yitirdiği Eduardo'ya bağlarım.. Eduardo'nun beş maçlık cezasının sadece ikisi belki o dönem resmi lig maçını kapsıyordu ama sonrasında aldığı kırmızının iki değil beş maçlık olmasını sağlayarak hepten çökertti Hoffenheim'ı...

Brezilya milli takımında da oynamış ve oynayacak olan bu oyuncunun her şeye rağmen ben bir transfer daha yapacağını düşünüyorum..

Hiç yorum yok: