5 Ekim 2011

TRT Spor!




Hemen herkes bu soruyu soruyor, buradan açıklamak en güzeli.

TRT Spor'un Almanya'dan Futbol adlı programı var her çarşamba 12:30'da. Normal koşullarda yorumcusu Samsunspor'un yardımcı antrenörü Serdar Dayat idi. Ben daha çok yurt dışından telefonla ara ara katılıyordum. Sanırım beklenmedik bir durum karşısında Serdar Dayat programı bırakmak durumunda kaldı ve o an için acil çözüm adına ben üç programlık yorumcusu oldum. Çok da keyif aldım. Yeni bir yorumcu bulundu: Mustafa Doğan.. Ve ben köşeme çekildim tekrardan..

İlk defa bir programın yorumcusu olarak katıldığım üç program çok keyifliydi. Sevgili Hünkar Mutlu ve programın yönetmeni Baha Şahin ile çok keyifli anlar geçirdim. Güzeldi ama bu kadar.. Sonuç itibari ile isim gerekiyor ve Almanya adına milli formayı ilk defa giymiş Mustafa Doğan da fena bir seçim değil.. En azından o programda Bundesliga tahminlerinde 9'da 8 yaparak veda ettik:)

İlginize alakanıza çok çok teşekkürler..

4 yorum:

Celal Abbas dedi ki...

TRTyi anlayamıyorum. Mustafa Doğan ismi olan birisidir futbol oynamışdır ancak Bundesligayı gerçekten emek verip takip etmektemidir. Mustafa Doğanın taakip edip etmediğini bilmediğim için söyleyemem ama Orhanın takip ettiğini hatta bizim için Bundesligayı sevenler iiçin iddaa oynayanlar için faydalı bilgiler verdiğini düşünüyorum. Mustafa Doğan ortadan ortadan konuşacak ve bizler için hiçbir değer ifade etmeyecek bilgiler verecektir .

Ben bu seçimi doğru bulmuyorum. bir oylama yapılsa inanıyorumki oraya bundesligayı takip eden ,insanlara iddaa açısından faydalı doyurucu bilgiler sunan kişinin daha faydalı olacağı yönünde seçim gelecektir izleyicilerden.

TRT Almanayadan futbolu izleyenlerin kaçırmayanların niçin izliyor olacağını lütfen bir analiz etsinler ona göre program formatını ayarlasınlar.

Bir eleştiride bundesliga özetleri için. Ben trtsporun bundesliga özetlerini ne zaman yayınlayacğını bilmiyorum. Para vermişsiiniz almışsınız hakları ancak. Bundesliga özetlerini sabah 7ye koyuyorsunuz türkiye ligi özetlerinide. Bunun mantığını anlayamıyorum. Nasıl bir mantıktır bu allah aşkına. Umarım sesizimiz duyulurda bellii saati olan doyurucu özetlerini izleriz hem bundesliganın hemde Spor toto Süperligin. İnsanların ne için izlediklerinide bir zahmet analiz etsinler. baştan savma yapmasınlar.

Birde Almanya ligi yorumların bazen doğru çıkmasa bile çok doyurucu güzel bilgiler sunuyorsun. Takımlar oyun anlayışları hakkında fikirlerim netleşiyor. Misli.comdaki Yorumlarına maçlar başladıktan sonra ulaşamıyoruz. Bir şekilde ulaşmayı diliyorum eğer mümkünse. Bunun birçok kişinin dileği olduğunada düşünüyorum.

Borges dedi ki...

Celal Abbas: Hiç kimse Bundesligayı benim kadar takip etmez:) ama bunun bir değeri yok..

Beni sen tanıyorsun biraz daha ilerlesen buradakiler tanıyor. TRT Türkiye'ye yayın yapıyor, kayserideki adamdan ığdıra kadar. Haliyle isim olması onlar için oldukça önemli.

Mustafa Doğan elbette son dönemde izlememiştir ama sorumluuğu gereği burayı izleyecek ve üç dört haftaya daha iyi olur sanırım. Şu kesin ki bu adam Türkiye Ligini yorumlamaktansa burasını yorumlaması çok çok daha iyi.

Adsız dedi ki...

Bundesliga da sadece Hamit'in,Nuri'nin maçlarına bakarken senin yazılarını okuya okuya bundesliga takip etmeye başladım
Hocam 7 ceddi Gayserili biri olarak ben sen varsın diye herkesin bildiği ezberleri konuşmadığın için o programa vakit ayırıp izliyordum.
Mustafa doğan'ı görünce almanya milli maçını konuşmak için geldi heralde dedim bu gün ama Trt nin yaptığı benim için bir hayal kırıklığı oldu.

Bundan sonra cidden izlemem...

Borges dedi ki...

Tayfun: Eyw hoca da izlemek gerekir yine de. Mustafa Doğan da takip etmeye ciddi ciddi başlayınca muhtemelen bizden daha iyi olur zira orada futbolculuk geçmişi var.

Ben daha teknik analizler yaparım bu da tutmaz. Slomka dersen bana oturur schalke'den girer ayrıntılarıyla anlatırım, bunu kim ne yapsın? beş cümle kurma vaktin ya var ya yok zaten mesele yorumculuk değil "isim" olması. Ligi izleyemiyor ki buradaki teknik analizine ihtiyaç duysun v.s.

sağolasın yine de. Toplasan üç kişiyiz işte. Sen de yönetici olsan sen de böyle isimleri çıkartırsın gibi.