22 Kasım 2007

1.Bundesliga mac tahminleri

23 Kasim 2007

Karlsruher - Hertha Berlin 2

Karlsruher bu senin sürpriz takimi. Kontra ataga son derece uygun taktik anlayislari ve bunu becerebilecek oyunculari ile Bundesligada kolay yenilmeyen takimlarin basinda. Velakin Lucien Favre ile iyi bir uyum yakalamis olan Hertha Berlin'e karsi yenileceklerdir. Sahsen beraberlik de ihtimal dahilinde olsa da Berlin'in yenilmeyecegini düsünüyorum. Gilberto'suz cikacaklar ve Okoronkwo ile cosacaklardir gibi medyumluga da soyunurum. Sonradan girecek olan yüregi ile oynayan yetenek Isaac Okoronkwo..

24 Kasim 2007

Bayern Munchen - Wolfsburg 1 X

Bayern yüzde yüz favori. Stutgart yenilgisinin acisini kendi seyircisi önünde cikarmak icin ugrasacaklardir. Karsilarinda yarali aslan olmasi bir yana takimi az biraz taniyan eski teknik adam Magath var. Bu yüzden beraberlik tehlikesi de kapidadir, göründügünün aksine tehlikeli mactir. Yine de Bayern alir son noktasidir.

Bochum - Arminia Bielefeld 1

bochum yenecektir, formda ve golcü bir ekip kurdular..

Energie Cottbus - Werder Bremen 2

Energie yeni teknik direktörleri ile ne yapacagini bilemiyoruz velakin bremen de inanilmaz güzel form tuttu, diego'lari yine is basina gecip isi bitirecektir. Hastasiyim ben o diego'nun.

Eintracht Frankfurt - Stuttgart 1 X

Hah Babam'in milyon mac arasindan bana sordugu maca gelelim. Bu mac oynanmaz, oynamazdim kesinlikle. Velakin Stutgart'in forma girmesi ile frankfurt'un evinde aslan kesilmesinin karsi karsiya gelmesi.. Frankfurt yenecektir de son sözüm. Ya da yenilmeyecektir..

Hannover - Schalke 04 2 1

Üc ihtimalli diger bir mac da budur. Schalke alacaktir, ihtimal odur ki Frankfurt gibi supriz yapabilecegine inandigim diger takim Hannover'dir.

Leverkusen Duisburg 1

Berlin ile beraber ikinci bankom da budur. Leverkusen. Cok güzel bir takim, transfer hamlelerinin kralini yapar her sezon. Ilerleyen yillarda sampiyon olacagina inanirim Leverkusen'in..

25 Kasim 2007

Hamburg Hansa Rostock 1

Pazar gününün bankosudur, hamburg kazanir.

Nürnberg Dortmund 1 2

Derbi gibi bir mac. Bir yandan bu senenin buyuk hayal kirikligi Nürnberg.. Hafta ici kazan kaldirdilar, teknik direktörleri birlik beraberlik duydugunun gelmesi icin cigirip durdu. Diger yanda bundesliga'nin son on yilinin en tehlikeli takimi. Bahis oynar iken para kazanma motorum olan Dortmund. Bu takim ligdeki her takima yenilebilir, bir baska acidan her takimi yenebilir. Bunu görebilmek icin takimin doksan dakika oynadigi futbolu seyretmelisiniz. Baska türlü mümkün degildir ne zaman ne yapacagini kestirmek.. Berabere bitmez , Dortmund alir ya da Nürnberg takimi dagilir..

Hiç yorum yok: