30 Kasım 2007

En büyük silahlari Hakan Sükür


Medya'nin Galatasaray'i vurmak icin en büyük silahi Hakan Sükür olmustur her zaman. Galatasarayin yumusak kalbidir, hakkinda yapilan yalan,yanlis, sacma olmasi farketmez her türlü haber ses getirir, Klubu cok rahat bir sekilde karistirir. Gecen gün Sabah gazetesine aciklamalar yapiyordu. Ondan öncesi önemli. Hürriyet, Milliyet ve ekürileri ayni anda haber yapiyor Hakan Sükür üzerine. Onlarca haber.. Yok gidecek, hocasi ile arasi acik, Polat hakkinda sunu dedi, sorun var da var.. Hepsi birden idmanda hocasina karsi geldigini, cagirdigi halde gitmedigini ve su ictigini, arkasini döndügünü yazdi. Inandik, baska türlü olamaz dedik. Sonrasinda aciklama yapiyor Sükür

"yok öyle bir sey, ben izin aldim su icmek icin, hocama karsi gelmem gibi bir sey söz konusu degil".

Bugün su yüzüne cikan sorunun kaynagi da basindaki haberlerdir. Hakan Sükür basindaki haberleri baz alarak Adnan Polat hakkinda soylemlerde bulunuyor ve akabinde Polat da Sükür icin. Bir klup nasil karistirilirin cok iyi bir özetiydi.

Aksam gazetesinin Emre ile yaptigi roportaji hemen her gazete kosesine tasir iken Sabah'in Hakan Sükür roportajindan tek kelime baska herhangi bir basin yayin organinda belirmedi. Görmek istemediler, yalanlarinin su yüzüne cikmasini istemedi. Son care olarak adam gol attiktan sonra hic de geregi yok iken Feldkamp'a kostu. Cunku baska türlü anlatamiyor derdini insanlara.. Tüm insanlarin gözü önünde "Benim hocamla sorunum yok" demek zorunda kaldi. Akabinde yaptigi aciklamada da üzerine basa basa durdu. "Ne olur inanmayin yazilanlara.." Nasil basa cikabilir ki bir insan boyle bir basinla.. ?

Ersun Yanal konusunda da aslinda "yanal" düsmanlarinin hakan sükürü kullanmasidir. Kendisi burada da "edilgin" haldedir velakin kimseye derdini anlatamaz artik.. Galatasaraylilarin dikkatli olup hakkinda yapilan haberlerin buyuk bir kisminin klubu yipratma amacli yapildiginin bilincinde olmasi gerekir.

Hiç yorum yok: