23 Ocak 2009

Murat Özari vs Teoman.!




Belki pek cogunuz görmüstür de ben yeni izledim.. Ve haliyle: Oha.!

Bu insanlar nasil televizyonda milyonlarin önüne rahat bir sekilde cikartilabiliyorlar ? Hangi rahatlikla bu denli sacmalayabiliyor.. Dünyanin neresinde var bu yahu ? En dandik ülkeye gidin böyle bir rezalet, komedi yoktur.. Cok güldüm ben de sizin gibi ama toplamda basin bu.. Pazar Aksamlari da bunlardan farkli degil NTV gibi istisnalari saymazsak.. Futbol bu, anliyorum, herkesin yorum yapabilecegi, kariyer olarak cok rahat yükselebilecegi bir meslegi yaratiyor toplamda.. Ama yine de bu denli sacmalik olmamasi gerekir.. Ahmet Cakar ve Erman Toroglu istisna olarak kalmalilar.. Ne denir ki, her türlü yorum dahi komik kacar burada.. uzatmamak gerek.

10 yorum:

dchetin dedi ki...

"yaptık vizyonumuzu, yeter..."

aferin.

ygtylmz dedi ki...

Bütün bölümlerini izliyordum varken :) harika makaralar oluyordu . Beyaz showla aynı saatteydi ama ben bunları seyrediyordum bazen :):):) Fikret Engin sayesinde çok para kazandım :)

pclion dedi ki...

Bir de 'burası Türkiye' diye isyan etmiyorlar mı, sözün bittiği yer herhalde. Maçlar ve Spor Servisi hariç televizyon izlemiyorum uzun süredir, çok da memnunum açıkçası...

Kartal Bafiler dedi ki...

Bu hakikatten bombaymış :)

serdark dedi ki...

bu programin tum olayi buydu ama, hatta cok belli olmasin, ayyuka cikmasin diye acayip gec yayinlaniyordu. yani gece 2-3 mu diyim sabaha karsimi diyim oyle bisey :D

cikkoleite dedi ki...

Arkadaslar bu adamlar ciddi ne sakasi! Resmen kisiliklerini,egitim seviyelerini yansitmislar programa.Bunlara gülüp gectigimiz sürece siddet,sadistce düsünceler türk futbolu icinden eksik olmaz.Abarti degil böyle düsünüyorum.

Adsız dedi ki...

oha çekiyor adama bak. kafka mı izleyeceksin televizyonda? ne güzel geyik yapıyorlar işte, nedir ohalık durum? gay midir nedir

Flying Dutchman dedi ki...

sen bir de facebook muhabbetini izle yeni

Borges dedi ki...

Flying Dutchman: Izledim valla, bunun gibi "bombaymis" o da.. Sanirim bu program bu geyikler üzerine kurulu.. Ana temasi bu.

stingachu dedi ki...

delikanli edebiyatinin son ornegi, gerci herhangi bir literaturde boyle bir delikanli agiz var midir bilmiyorum, populer olmanin bir baska yolu iste.

insanin sanane teomandan, yumruktan, tekmeden tokattan diyesi geliyor. sen sagindaki solundaki toplari anlat, mahalle agziyla ispanya ligine saydir.

bu spor programiysa artik hakikaten bisey soylemeye gerek yok. spor programi degilse o zaman arkandaki uyduruk Cin mali televizyonda bi dansoz koy, biz de nesemizi bulalim.