22 Ocak 2009

Rhein-Neckar Arena.!



60 milyon euro harcadi Hoffenheim'in yeni stadi icin.. 31 ocak günü ilk resmi macina cikacak ikinci devrenin ilk macinda cottbus karsisina.. O 3300 kisilik Hoffenheim'in degil 2.4 milyon nufusa sahip o bölgenin takimi olarak görüyor Hoffenheim'i ki haksiz da sayilmaz.. Daha simdiden 18 500 - 20000 arasi kombinesi satilmis durumda..




Disaridan görünüm.. Nerede bu stad ? Dietmarr Hopp caddesi 1.!




Giseler..





Wilhelm Schneider adli heykeltrasin eseri de mevcut..




Soyunma odasi.. Gayet iyi görünüyor.



VIP localari.. 40 tane var ve hepsi sahibini bulmus durumda..




Dizaynini sevdim, stadin ötesinde bir durum.. cafeteryasi,sunu bunu cok hos..




2007 yilinin mayis ayinda henüz bu takim bölgesel ligde idi..




Kapasite 30 0000..




Rhein-Neckar-Arena bitmis durumdadir ve ligin ilk macini bekler..

4 yorum:

ti esti to dedi ki...

güzel stad olmuş bay borges. valla bundesligayı takip edemiyoz siz olmadan. bir tür bağımlılık yaptınız suç teşkil ediyonuz ona göre.

Borges dedi ki...

tesekürler sevgili ti esti to. Hafta sonu da yokum belki ama sonraki sürecte bir aksilik olmasa sezon sonuna kadar Bundesliga, futbol diye gidecegiz umarim.

mondo trasho dedi ki...

imrendim! tam bizim başaltı kulüplerin örnek alması gereken stad modeli. bursa'ya, eskişehir'e, sivas'a, gaziantep'e çok yakışırdı böyle tip bir stad. ama zeminlerdeki buzları kırıyoruz hafta sonunda oynanacak maçlar için hala. kayseri de bir stad yapıldı ya, hemen bi tarafımız kalkıyor ve "2016'ya adayız" diyoruz. yazık!

Adsız dedi ki...

hoffenheim büyük takım olmak yolunda önemli bir adım daha atmış görünüyor. Bu stada geçişleri ile birlikte, performanslarını merak ediyorum. Yere daha sağlam basan, kendine daha fazla güvenen bir takıma dönüşebilir Hoffenheim. Satadın Fenerbahçe ye neler kattığı ortada!
Birde Hoffenheim içinasıl sınav sezon sonu. Obasi, Carlos Eduardo ve Ibısevic i kaybetmemeleri gerek. Ayrıca bunların üzerine takımı daha da güçlendirmeliler. Büyük takımlar akbabalar gibi üzerlerine üşüşeceklerdir...