4 Şubat 2009

Alex Baumjohann.!



Bundesliganin bu senenin ilk özeti gectigimiz zaman Baumjohann'in bu muthesem golünü de videosuyla eklemistik.. Gercekten güzel bir goldü resimdeki gol.. Orta sahadan topu alip sürüp golünü atiyordu ve fakat gerek takimi gerekse de kendisi bu golün disinda pek yoktu birinci devre yine de Bayern onu aldi.. Neden ? Hamit yüzünden.. Hamit'in basarili olmasi nedeniyle.

Efendim bu oyuncuyu tavsiye eden isim Jupp Heynckes.. Ikinci Tavsiyesi de bu. birincisi tuttu ve ikincisini de gözü kapali aldilar, bazen böyle yürüyor isler..

Heynckes'in Hamit'i tavsiyesi de ilginc aslinda. Her ne kadar onun yönetimi altinda o muhtesem iki füzesi ile baslangic yapsa da Bundesligaya sonradan oynatmadigi Hamit'i Bayern'e tavsiye etmesi tuhaf gelmisti ama cok hayirli bir transfere zemin hazirladigi gercek, bakalim 87 dogumlu bu genc yetenek ne kadar hamit olacak görecegiz ..

2 yorum:

Sade dedi ki...

genç yeteneklerin keşfi için biraz strese dayanıklı olmak ve gözü kapalı onlar için verilen parayı çöpe atabilecek kapasiteye sahip olmak gerekir. Zira eger ondan maksimum beklenerek alınıyorsa bir takıma, stresi kaldıramaz yada adapte olmaz ise beklentilerin altında ezilebilir. Almanya,hollanda,belçika bu konuda çok hoşuma gidiyor. Asla bizim Türkiye'deki kadar baskı yapılmıyor,özel hayatları çarşaf çarşaf ortaya serilmiyor. Umarım tüm yetenekli genç yetenekler kendilerine şans bulurlar ve o gün kendilerini gösterebilecek performans sergilerler.


PS:eklemiştik derken linkinide gömseydin keşke yazıya.
Borges

Borges dedi ki...

sade: Su an disaridayim,eve gidince linkini de eklerim efendim aksama dogru:)