17 Nisan 2009

Diego Kalir mi ?



Maclari seyredemedim ama golleri görmek yeter.. Diego sazi eline almis takimi finale dogru götürüyor.. Mertesacker mac sonrasi acik acik söylemis:

"Biz evimizdeki avantajli skoru burada ikili mücadelede basarili olamadigimiz icin kaybettik eger ki Diego gibi bir oyuncu olmasaydi Schaaf bugün finalden asla bahsedemezdi."

Bremen su an ligde onuncu sirada. Bir üst siradaki takim ile arasinda alti puan fark var ve ligin bitmesine de yedi hafta.. Sene sonu UEFA vizesi almasi dahi pek mümkün görünmüyor. Bremen sevgisini cokca defa göstermis olsa da bu yetenekte olan oyuncunun seneye bu sekilde Bremende kalacagini düsünmüyorum. Pek coklari italya transferi askina oynadi yorumu getirse de onun Bremen sevgisini az cok bilengillerdenim ben.. Ve fakat bu sezon eger takimda kalirsa bunun cok büyük bir ask oldugunu kabul edecegiz ama fikrimi sorarsaniz bu sene sonu kesinlikle transfer olacaktir..

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Bizde de sazı eline alıp finale doğru götüren bir oyuncu vardı. Ama artık yok gibi bir şey.

Borges dedi ki...

Diego da bilmem kac kere gec gelmis, omuz koymus 4 mac oynamamis, üzerine bir kirmizi kart daha almis ama bugün takimi finale götürüyor, bizimkisi de disipline geliyor olmali su zamanlarda.. 30 yasinda oyuncuya yeni karakter kazandiriyorlardir..

varol döken dedi ki...

ehuhehe borges bayılıyorum şu senin kırgın cümlelerine:) ben de lincoln'ün haksız olduğunu söyleyenlerdenim ama bülent'ten ve tavırlarından asla taraf olmayarak ama geçen hafta oyuna girerken hasan şaş'a çak yapınca içim acıdı ve aslında çok daha güzel şeyler yapabildiğini keşfettim...

oyuncu yönetimi dersen çok mekanik duruyor bence hayatı ve insanları anlayan biri olmalı o kulübede... tabi sizin kulübenize karışamam, bence böyle iyisiniz:)

Borges dedi ki...

Bülent Korkmaz bugün saglam kaynaklara göre sezon sonu gönderilecek ve simdiden yerine birilerini ariyor.. Bunun da bana göre birinci yarinin türkiye süper liginin en etkili oyuncusunu kendi karakter cizme yolunda harcamasindan geciyor. Büyük teknik adamlarin en önemli görevi büyük oyunculari varolan karakterlerine ragmen sahada oynatabilmektir yoksa on yasimdaki kuzeni koysan oynatmayarak her türlü sorundan kurtulur, bu bir cözüm degil lincoln hakli ya da amatör ama degil mi bu adam bir sekilde Schalke-Gs Skibbe yönetiminde oynayabildi ? O zaman..

Insanlar cok cabuk karalama sevdasindalar.. Diego'nun 4 mac ceza aldigi omuz atmasina, onuna bunua gec gelmelerine, kuralsizliklarina bakip bir de Bremen'in UEFA'da yari final oynadigi gercegini görseler, degisecektir belki cok sey ama zor..

arif dedi ki...

borges anlıyorum lincoln'e olan hayranlığını ancak yıldız futbolcu dediğin egoları tatmin olsun diye hamburg deplasmanında taktik gereği oyundan alınırken gösterdiği tpkiyi hangi akla mantığa uygun buldunuz doğrusu anlayamadım.Lincoln yetenekleri olan bir futbolcu ve zamanında almanyada fazlaca şımartılmış bence deplasman seçen ali sami yen dısındaki maçlarda oyunları öyle aman aman olmayan bir futbolcu.Bakın o takımda kewell kariyeri ve futbolculuğu lincolnden kat be kat üstün olsa dahi verilen her görevi yapmıs saha içinde ve dısında davranıslarıyla herkesin takdirini kazanmıs bir yetenek.Kewellın hakkı yok mu bunları yapmaya

diego konusuna gelirsek gercekten harika bir futbolcu ceza sahası dısından alman liginin bence en üst düzey oyuncusu riberydende iyi su anda işte lincolndende beklenen bu bize bir diego lazım hem içerde hem dısarda

Borges dedi ki...

Insan ister Kewell'dan on bes Hagi den on tane olsun ama hayat siz hicbir zaman bunu sunmayacaktir, peki siz ne yapacaksiniz ? Onu bunu örnek gösterip disari mi atacaksiniz yoksa sezonun ilk yarisi gibi farkli formüller üretip basari mi kazanacaksiniz ?

Diego'nun kirmizi kartlari, aldigi cezalari ve özellikle Brezilyadan kac kere gec geldigini biliyor musnuz ki o haliyle finale tasiyor takimini ?

Lincoln ve deplasman.. genclerbirligi,hacettepe, ankaragücü deplasmanlarinda kewell yoktu cok kimse yoktu kim almistir maclari ? Avrupa maclari derbi maclar vesaire.. Etkinliligi tartisilmaz, hayranliktan öte fayda-yarar meselesi artik su konumda faydasi nedir o cok baka..

twilost dedi ki...

diego seneye juventus da olacak.. juventus belki bu yaz sadece bi transfer gerçekleştirebilecek bu yüzden ama n'apıp edip bu transferi gerçekleştircek.. bremeni seviyor fakat juveye gitmek istediğini de artık dünya alem biliyor.. ben açıkçası juventusta da çok başarılı olacağına inanıyorum..

en azından inanmak istiyorum juventus sempatizanı diego sever olarak=D

Borges dedi ki...

twilost: kesinlikle basarili olacaktir, bastan sonra yetenektir Diego, ekstrem bir durum olmasi gerekir, yüzde seksenbes orada ve her yerde basarir..