17 Nisan 2009

SINIRSIZLIK.!



- Siz pek cok insan tarafindan sevilmiyorsunuz, sizce neden ?

Mourinho: Isa da herkes tarafindan sevilmiyor.!

-E bu biraz fazla oldu gibi..

9 yorum:

y. dedi ki...

Bende sık sık tanrıya yakarışlara cevap verirken buluyorum kendimi,ee jose'nin de bana göre daha haklı sebebleri olsa gerek.
Narsist olma halinin önde gideni benim işte.

Borges dedi ki...

Y.: Ben Mourinho'yu sevmem bu kesin. Oynattigi futbol bicimini de sevmiyorum ki basariyi misal cok sevdigim Hiddink'e göre cok daha garanti eder bir anlayisi var aslinda.. Bunlar cok ayri ama bu cevabi güzel buluyorum ve kabul ediyorum ki futbol aleminin en renkli simalarindan birisidir kendisi.. Sik sik bu anektodlarda kendisinin ismini görmekten memnuniyet duyuyorum artik ;)

Protanopia dedi ki...

Egosu yüksektir; doğru ama futbol dünyasında çok sayıda bulunan kazmaya çoğu zaman egosu gibi yüksek olan zekasıyla verdiği cevaplar beni kayiflendiriyor açıkçası.

Borges dedi ki...

Karamurat: Bence de bu cevap cok güzel. Oynattigi futbola süphesiz ki isinamam, ama yavas yavas Mourinho'nun kendisine cok daha keyifli bakmaya basliyorum..

Fabio Luciano dedi ki...

ronaldo-mourinho ikilisini oldum olası sevmem.tırnak içinde adam değiller.ben böyle daha bi naif, yumuşak huylu insanları mı seviyorum ne.

varol döken dedi ki...

@fabio luciano
o ördek suratlı ile mourinho bir kefeye gelmez, tahtaravelliye binseler ronaldo tepeden asla inmez.

mourinho kültürlü bir adamdır, karizmatiktir, bir duruşu vardır ve hiç değişmemiştir (bknz. robson zamanı yedek kulübesinden sahaya bakışı)... insanları tahrik etmek için değil onlara aslında bir bok bilmediklerini anlatmak için yapıyor bu türlü açıklamalar... bunu da ortaya boş beleş konuşarak başlatmadı, sordular cevabı yapıştırdı (sanırım ferguson ile başladı furyası)

italya'nın nasıl bir cahiller ve çirkefler ordusu olduğunu iyi biliyor bu adam ve inter'e sadece para kazanmak için gitti, asıl hedefinin manu olduğunu düşünüyorum... hak eder etmez, sevilir sevilmez o çok ayrı bir mesele...

@borges
ben aslında çok ucuz buldum bu cevabı, yakışmamış daha önceki ağırlığına... bu kadar popülist olmazdı normalde burada kendi terazisini kaçırmış ve eminim sevmemiştir de yaptığı benzetmeyi... alacağı tepkiden korkacağı için değil çünkü onu sallamaz ve illa tepki almak için de konuşmaz...

sadece ortalamadan zekidir ve iyi bir zeka kışkırtmayı her zaman sever.

bir ördek surat ise her zaman ördek surattır:)

Borges dedi ki...

Varol Döken: Ben burada garipsenecek bir beyanat göremiyorum aslinda. Isa'nin da sevilmedigini ama bu onun özünde iyi bir insan oldugu gercegini ya da insanlarin bir kisminin deger yargilarinin aslinda cok da önemli olmadigini ve buna benzer yaklasimlarla diger insanlar tarafindan sevilmeme geyiginin cok da önemli olmadigini dile getiriyor ki fena bir cevap degildi kabul etmek gerekir.. Sadece baska türlü algilanirsa tabular cercevesinde yargilanir, onu yapar iken dahi ben bu cevabin barindirdigi zekayi her daim ona teslim ederim..

varol döken dedi ki...

ben zaten alabileceği muhtemel tepkiler dedim, benim garipseyecek halim yok:) bir sürü sivri akıllı çıkacaktır elbet sen kendini isa mı sanıyorsun diyen? tabi oralar buralar gibi değildir, çıkmaz, gel burada aynı şeyi söyle bakalım, senin ölmeni geçtim, katliam ve facia çıkar...

ama isa hemen akla gelebilecek basit ve yanlış bir örnek olmuş bence... çünkü isa herkes tarafından seviliyor sadece inanan var inanmayan var... ne bileyim bir attan anlamak için jokey olmak mı lazım gibi cevapları dururken ortada...

sezarın hakkı zekaya her zaman:)

Borges dedi ki...

Sevgili Varol bir an icin burada söyledigini düsündüm.. Sadece bir an icin.. o yetti bana ;)