19 Ocak 2011

Ateş onu çağırıyor.!



Real onu istiyor ve o da Real'i. Lakin Hamburg ve antrenörü Veh bu hafta Schalke'ye deplasmanda galibiyet golünü atmış RVN'u vermek istemiyor. Sonuç itibari ile sözleşmesi onu klube bağlıyor.

Bugünlerde Almanya'da sözleşmenin futbolcular nezdinde ne kadar geçerli olduğu konuşuluyor. Demba Ba klubünün onayı olmaksızın gitmek istedi ve aslında bu çok da zor değil. Zira tüm o milyonlar oyuncu ancak oynadığı zaman bir değeri oluyor. Oyuncuyu küstürerek klupte oynatmanın yararından çok zararı var. Dolayısla tam bu noktada bir sözleşmenin geçerliliği aslında oyuncu ve kulubü açısından ne kadardır ?

Ruud gitmek istese de bu Hamburg'a haksızlık olur zira daha sakatlıklardan yeni kurtulup tam da faydalanacağı bir zamanda onu göndermek nerden baksan adaletsizlik olur. Ama yarım yıllığı 2 milyon olan bu oyuncunun istemsiz bir şekilde takımda kalması ise hem performans sorununa hem de ekonomik zarara neden olabilir.

Futbol yaşamı sonrası Madrid'de yaşamayı planlayan Ruud'u bakalım Madrid alabilecek mi ya da RVN oraya gitmeyi başarabilecek midir ?

1 yorum:

bss dedi ki...

abi bence artık,küçük klüplerin futbol felsefesi la masia gibi olmalı,küçük yaştan eğitim vererek, klübe karşı oyuncuların sadakatini kazanacak,klübün başarısını herşeyden çok isteyecek,oyuncular yetiştirmek.yoksa hamburg un o kadar taraftarı var yazık değilmi şimdi onlara.hiç sevmiyorum devre arası transferleri.