16 Mart 2011

Acı Son.!



Ağır bir yenilgi. Maç boyunca İnter'i sürklase eden ve onca gol pozisyonunu değerlendiremeyen Bayern son dakikalarda üst üste yediği iki gol sonucu elenmiştir. Güzel futbol oynasa da sonucu alamamıştır. Bu elenme her şeye rağmen kimi hatalar sonucu gelmiştir. Sadece İnter'in attığı son goldeki defansın kaosunu gören sonuca çabuk ulaşır. iki interli karşısında altı bayernli vardı ve golü engelleyemedi. Nasıl engellesin ki ? Bayern bugüne kadar oynadığı 40 resmi maçta 27 farklı geri dörtlü ile sahaya çıktı. Defans bütünlüğünü sağlaması bu koşullar altında mümkün değildi. Breno ve Van Buyten kaç maç oynamış yan yana ?

Geçen sene de bu sene de bizzat sattığı Lucio'nun performansı Şampiyonlar Ligine veda ettirmiştir. Van Gaal'ın bana göre en büyük hatasıdır. Lucio gibi istikrar sembolü bir adama yol vermenin dışında o bölgeye transfer yapılmasına karşı durması.

Samuel Eto'o tek başına defansı dağıttı, durdurulamadı. İnanılmazdı. Şu maç özelinde diyebiliriz ki İnter Bayern'i yenmedi, Bayern İnter'e yenildi. Bu turun gidişinde futbolun adaleti yok diyebiliriz ki (ben dedim çok) aynı şekilde hatalar da bir gün döner, bedelini bir şekilde ödetir.

Geçmiş oLsun Bayern. Umarım hayırlı bir yenilgi olur da Van Gaal ülkemize teşrif eder..

3 yorum:

ahmet serdar dedi ki...

ülkemize teşrif eder derken ?
Galatasaray ile ilgili bir duyum mu var yoksa ?

Borges dedi ki...

ahmet serdar: Yok o benim isteğim;)

Adsız dedi ki...

Aman abi gelmesin Türkiye'ye. İtin götüne sommadığımız bi Van Gaal kalmıştı. Daha fazla rezil olmayalım.