16 Mart 2011

Schweinsteiger "Zidane'ı anladım "




















Schweinsteiger: " Maç öncesi ve sonu sürekli Materazzi provake etti. Zidane'ı bu gece anladım."

Schweinsteiger, saha içerisinde kendisine tüküren oyuncu karşısında dahi sakin kalmayı başarabilmişti. Bu tavrını görünce ben de Zidane'ı anladım.. Ama bu oyuncular -Misal Maik Franz- ya hep çok sevilir ya da nefret.. Ortası olmaz.

2 yorum:

flyingdupe dedi ki...

ben bu schweinsteiger den biraz Gerrard kokusu alıyorum nedense. James Miller la birlikte 1-2 senedir tek geçtiğim adamdır. Umarım bir şekilde efsaneler arasına girmeyi becerir.

Adsız dedi ki...

aslında maca lig olarak parantez acmak gerek bayern interi eleseydı buyuk ıhtımal onumuzdekı sene deıl ondan sonrakı sene almanya 4 takımla ıtalya 3 takımla sampıyolar lıgıne katılma hakkına sahıp olucaktı cunku bu bayern fınale kadar gıdebılıcek bı kadrosu var ve hıcbır ıtalyan takımı avrupada olmıycaktı sımdı inter eledı ve shalke ıle esletı buyuk ıhtımal onuda elıyecektır kadrosu cok kalıtelı interın final hatta kupayı bıle alabılıcek gucte bu yonden bı alman takımı daha elenıcek dıye dusunuyorum e noldu ozaman seneyede bana göre güclü bir milan ve juventus gelıcek italyanlar bana göre 5 6 sene ıcerısınde dogru polıtıka ızlıyerek ispanyayı bıle gecebılecek gucteler. juventus eskı sasalı gunlerıne donerse italya ıcın cok hayırlı olucak bakalım fiat grup umarım bunu basarır