5 Kasım 2011

Sorry!



Çok yakın iki arkadaş.. Birbirleri ile karşılaştıkları vakit maç öncesi bunlar Ferguson'un bürosunda çay içerler, artık bu ayine dönmüş durumda. Daha geçen oynanılan Manchester derbisine de yine Hitzfeld gitmiş ve yine maç öncesi çaylar gelmiş. Her zaman çay değil diyor.. Akşamları buluştuklarında da kırmızı şarap her ikisinin de tutkusu.

1997'de Dortmund ile Ferguson'u eledi Hitzfeld. 1999'da da grup maçlarında beraberliklerle ayrıldılar ama tam anlamıyla dost oldukları zaman 1999 Şampiyonlar Ligi finalinin gecesiydi. 2001'de de o malum gecenin intikamını Bayern her iki maçta da Manchester'i yenerek almaya çabalıyordu ama oyuncuların sıklıkla belirttiği gibi ne Manchester'i elemek ne de Şampiyonlar Ligini almak o acıyı unutturuyordu.

Bayern için inanılmaz acıydı o gece. Beckham dahi sonradan bu finali izlediğinde Bayern'lilerin yüzündeki acı ifadeden çok etkilendiğinden bahsediyor..

Maçı biliyorsunuz. Bayern golü buldu ve doksan dakika boyunca bastırdı, pozisyon vermeden rakibine yüklendi, direkten döndü topları ve son dakikada iki korner ile Man U fişi çekti.

Hitzfeld anlatıyor..

"Maç sonunda o basın toplatısını bitirmiş, ben de diğer taraftan Nou Camp'ın o ince dar yolunda ilerliyorduk. O bana ben ona doğru.. Karşılaştığımızda konuşmadan birbirimize baktık. Bana kollarını açıp sarıldı ve "Sorry" dedi. İşte bu uzun süreli gerçek bir dostluğun başlangıcı oldu"

1 yorum:

CH dedi ki...

Boyle seyler okudugumda aklima hep Maurinho geliyor. statukoyla kavga eden adam. yada kendi statukosunu yaratmaya calisan adam:)