19 Aralık 2011

Burak & Gökhan



Teknik direktör olsam solunda demarke vaziyette boş durumda olan oyuncuya o pası atmadığı anda çıkarırdım oyundan. Çok değil üç dakika sonra yine aynı bölgede aynı pası yine veremedi.O nedir yahu öyle? Bencillik tamam da.. Ceza sahası dışından önünde oyuncu varken şut çekmek ile pası verdiğin anda kaleci ile karşı karşıya kalacak durumda yapılan bu seçim bencilliğin ötesinde bir durum..

Kısa zamanda kendisine gelmesi dileğiyle..



Maçın adamıydı Gökhan Gönül. Sarı kart çıkmadan bunu engelleme çabasının hangi koşullarda olduğu da gözardı edilmemeli. Trabzon'un taraftarının olmadığı ve tüm camianın rakibe düşman gözüyle baktığı bir noktada kırmızının önüne geçmek için yaptığı tavır inanılmazdı. Mehmet Topuz'un engellemesine rağmen oradan kurtulup hakemi ikna etme çabaları unutulmamlıdır. Bu ne kadar çok takdir edilirse oyuncular saha içerisinde biraz daha cesur olur bu gibi tavırları sergilemek adına..

Helal olsun sana Gökhan Gönül..

2 yorum:

Celal Abbas dedi ki...

Burakın takımına hakan şükür etkisi yaptığını ,takımın gol alternatifleri üretmek yerine kolaya kaçıp burakı gördüklerinde hep buraka attıklarını ve rakip defansların işini kolaylaştırdığını 2.CSK maçında söylemiştim. hala iddia ediyorum Buraksız trabzonspor buraklı trabzonspora göre grubundan çıkması ihtimali daha fazlaydı. bu brakında suçu değil. insan psikolojisi böyle birşey. Mecbur kalmadıkça hep kolayı varken diğer alternatifleri zora düşmedikçe ,yada kafasına dank etmedikçe denemeyi düşünmez.

ha birde futbolun türkiyedeki efendisi benim tavırlarıda varki burakın. Şöyle elini beline verip cık cık cık yapması. iyi futbolcu kendini geliştirdi gerçekten ama daha yenmesi gereken çok fırın ekmeğinde olduğunu bilmeli.

Berkay Tetik dedi ki...

Topuz'un Gökhan'ı çekmesinin sebebi itiraz ettiğini sanması. Sarı kartı vardı ve itiraz etmemesi için çekti. Ama Gökhan pozisyonu söyleyecekti ve döndü söyledide.

Güya Aykut Kocaman Gökhan'a soyunma odasında kızmış neden söyledin diye. Canlı yayında; "Böyle birşey yok kim uydurmuş" diye açıklama yaptı Aykut Hoca.