19 Aralık 2011

Markus Babbel bilmecesi!



Hertha Berlin ile arasında geçen muhabbet mahalle kavgasına dönüştü. O diyor ki "yalancı" öbürü diğerine diyor "asıl sen yalancısın" filan ki anlamış değilim. Tüm bu kavga Babbel'in sözleşme uzatmak istememesi nedeniyle doğdu.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan başarılı teknik adam Markus Babbel ile Hertha Berlin sezon sonu bitecek olan sözleşmeyi uzatmak istedi. Sportif direktör Michael Preetz diyor ki "Babbel uzatmak istemedi". Babbel da "Herkes istediği gibi anlamak istiyor, kulak doktoruna gitmeli" filan felan. Sonunda Babbel kulupten gönderildi.

Markus Babbel sözleşmesini uzatmak istemedi ki bu çok fazla dedikoduya neden oldu. Bundesligada bugün son sıradaki kuluplerin dahi teknik direktörünü gönderecek gibi bir durumu yok. Dahası son sırada yer alan kuluplere neden gitsin Babbel? Schalke ve Hamburg hocasını buldu, çok iyi yoldalar. Schaaf Bremen'den ancak ölünce kovulur. Stuttgart gayet başarılı ki Dortmund'un durumu ortada. Bir ihtimal Leverkusen diyorum ama..

Hemen herkes Bayern München ile anlaştı diyor görevi uzun süre devam ettirmeyecek olan Heynckes sonrası için.. Uli Höness bunu yalanlasa da hocası Juppp Heynckes uzun süre bu görevde yer almayacak ve Bayern şimdiden yarının planlarını yapıyor olabilir.

Bana sorarsanız Bayern için iki seçenek var: Jürgen Klopp ve Joachim Löw.. Bu ikisi olmazsa ancak eski bayernli Markus Babbel.. Düşük ihtimal ama başka neden sözleşmesini uzatmaz ki her şey bu kadar güzel gidiyorken? Olan Eskişehir'e oldu işte..

Hiç yorum yok: