3 Mayıs 2012

Biz aslında 9 kişiydik


Önce şuradaki postu bir daha okuyun. Nedir postun konusu? Leiria'da ekonomik çöküş nedeniyle 16 futbolcu sözleşmesini fesh etti. Benfica karşısına da 8 kişi ile çıktılar. Aslında sahaya çıkmadan önce sayı 9 idi. Keita da vardı lakin bu futbolcu başlama düdüğü çaldığıında ortadan kayboldu. neden? Leiria başkanı Bartolomeu Keita'nın maça çıkmadan önce soyunma odasında cüzdanları çalıp kaçtığındna bahsediyor. Üstelik bildiğin maç forması, şortu ile yaklaşık 6 bin avroyu alıp kaçmış. üstelik bu soygun planlı bir şekidle gerçekleşmiş. Dışarıda arkadaşı arabayı hazır tutmuş, tam maça çıkacak iken Keita cüzdanları boşaltıp daha sonra polise ifade verecek olan arkadaşının arabasına binip tüymüş.. Bakın bu bir kaç yıl önce UEFA kupası oynamış Portekiz birinci lig takımının oyuncusu. İddaa Leiria'nın maçlarını listeden çıkardı.


Aslında 9 kişi olan takım birden 8 kişi çıkıyor sahaya. Ulan bu insanlar böylesine bir mücadele verir iken yapılacak iş midir bu? 6 bin avro nedir ki arkadaşım?

 Keita: Malı ben onlar sahaya çıkmadan alacağım sen dışarıda bekleyeceksin, başlama düdüğünden önce kaçış gerçekleşecek ve sonra ver elini Meksika.. 

İnsan birinci lig takımının futbolcusunu şortla, formayla elinde 6 bin avro ile stattan çıkıp kaçtığını düşünemiyor bile..

2 yorum:

t_okan dedi ki...

çoook ilginç şaka gibi bi hikaye ya. Ama 6 bin dolarla meksikada napabilecek o kısım gerçek mi ya :))

Borges dedi ki...

o kısım gerçek olabilir mi ya:)))