24 Haziran 2008

Hayal Kirikliginin Ilk Onbiri.!




En kötü 11 ..

Kaleciyi anladik, Rusya macinda yaptigi hata. Thuram'i da keza anliyorum. Heitinga da "bulahruz"'un yerine girdigi Rusya macinda pek iyi degildi. Materazzi bu kitlikta ihtiyaci gideremedi. Vieira, Sakatti da sucu pek yoktu gibi. Flaminiyi evde birakan zihniyete bakmak gerek daha cok.. Gattuso, eh diyelim. Cok uygun degil aslinda, Isvec'in elemanlari daha iyi giderdi buraya. Rusya'nin Bystrow'u.. Oyuna sonradan girip sakat filan olmadigi halde Hiddink tarafindan oyundan cikarilan oyuncu.. Toni bana göre kötü degildi, kötü olan italyaydi.. Petric, sene ici gösterdigi performansin isiginda degerlendirilecek olursa evet hayal kirikligi.. Baska acidna o daha cok Eduardo'nun arkasinda verimliydi. Onun yerine oynayan Olic, petric gibi oynuyor, kanatlara kaciyor. Petricin o muhtesem öldürücü ara paslariyla bulusacak bir forvet yoktu Hirvatistanin.. Velhasil cok da katilamadigim ama iste.. bakin, görün misalinden bir 11..

2 yorum:

ultrasArtiglio dedi ki...

Luca benım için en büyük hayal kırıklıgı işin garip tarafı kupa öncesi nette favorı olarak onu,atacagı gol sayısınıda 0 olarak işaretlemem içime nedense öyle doğmuştu.En büyük hayalim Türkiye-İtalya finaliydi realiteden uzak gercek ve hayal karısımı bir dılekti ama bu turnuva bütün ezberlerimizi bozdu...Hani şimdi içimden bu noktada Ruslarla neden final oynamayalım diyesim geliyor ama Futbol tanrıların gene yanımızda olurmu işte orda nedense büyük bir şüphe var içimde :)

Borges dedi ki...

Final dedigimiz bir maca bakiyor.. cok zor degil gibi geliyor bana. Toni, hayal kirikligi olsa da Gomez kadar olamaz gibi. Yani gomez gercekten kötü oynadi, takimi iyi oynamasina ragmen. Oysa Toni, cok önemli bir penalti yaptirdi ve yer yer faydali oldu.. ama beklenilen gol sayisina ulasamamistir o cok baska..