22 Haziran 2008

Ivan Klasnic.!



Ivan Klasnic röportajini okudum. Cok sevdigim bir adamdir.. Yeniden futbola baslamasi Türkiyenin son saniyede gol yiyip atmasi kadar imkansizdi.. Belki de bu kazanma ve kaybetme arasindaki o buyuk ucurumu en cok hissedenlerdendir.. O golü atip iki dakika sonra golü yemek.. Roportaji yapan insanoglu hep bir seylere bahane buluyor, sevemedim. Iste teknik direktörünüz oyuncu degistiremedi bu yüzden olabilir mi gibi.. hemen hepsine "evet bu yüzden" demedi.. bir bahanenin arkasina siginmadi. öyle veya böyle türkler galip geldi dedi.. Iste son sorunun cevabini da yerindeydi onu da suraya cevireyim..

Soru: Türkiye yari finalde Almanya ile karsilasiyor. Türklerde pek cok oyuncu sakat, üc oyunculari daha sizin mactan sonra cezali durumuna düstü. Almanyanin bu durum karsisinda yenilmesi pek mümkün degil gibi, ne diyorsun ?

Klasnic: Hatirladigim kadariyla Türklerin bizim maca cikarken 7 futbolculari sakat ve 2 oyuncusu da cezaliydi ve buna ragmen devam ediyorlar turnuvaya. Eger ki sans onlarin yaninda bu sekilde olmaya devam ederse daha cok ikinci yunanistan-son sampiyon- olmasi mümkün gibi duruyor.

2 yorum:

a.c. sedef dedi ki...

eksik eksik diyen bizden adamlara bu hırvat'ın sözlerini okutmak lazım.

Sheed dedi ki...

der spiegel'in mayıs ayındaki sayılarından biriydi galiba.. durumu derinlemesine anlatılıyordu.. bremen yönetiminin sırtını çevirmesi, nasıl bir noktadan yaşama geri döndüğü falan.. okumadıysan bulup okumanı tavsiye ederim.. klasnic'e olan saygım iki katına çıktı o yazıdan sonra..