18 Ekim 2008

Guerrero'nun intikami.!



Peru'da bir haber cikiyor, Guerrero bir hatunla Brezilya maci öncesi gecenin bir bucugunda yemek yiyor diye.. Görüntü ile haberi yapan Magaly Te Ve gazetesinden Magaly Medina haberin altina saat olarak gecenin 1:45'ini ekliyor. Guerrero mahkemeye basvuruyor ve yemegi 20:30'da yedigini ispatliyor, sonuc ?

19 000 euro tazminat aliyor ve kadin bes ay hapse giriyor. Guerrero ekliyor sonunda:

"insan yaptigi her seyin bedelini bu dünyada bir sekilde ödüyor, özellikle böyle kötü niyetinin sonucuna da mutlaka katlaniyor".

3 yorum:

Zoma dedi ki...

Hocam kadın niye hapse girmiş? Çözemedim onu.

Borges dedi ki...

Söyle ki acik ve net bir sekilde sahte haber yapmaktan.. Mahkeme sonucu suclu bulunuyor ve sanirim para cezasina cevrilebilecek durumda bir hapis cezasi. Sucu ise aksam 20 30'da yemek yedigi halde bunu gece bir bucuk olarak haber yapmasi, insanlari kandirmasi ve Peru Milli takiminda oynayan ve milli macin bir gün öncesi yapilan yanlis haberin cezasi da bu olsa gerek.. Guerrero'nun yaptigi pas gecmeyip yemek yedigi saati ispatlamasi, mahkemeye gitmesi..

Feci hastayim ancak bakabildim sevgili Zoma..

Zoma dedi ki...

Hocam ben hapse giren kadın olarak "Guerrero'nun yemek yediği kadını" anladığımdan bir yanlış anlama olmuş. Yemek yediği için niye hapse giriyor ki demiştim. :)

Önemi yok, geçmiş olsun.