23 Ekim 2008

Sampiyonlar Ligi: En iyi 11.!



Rensing'e toplamda 23 sut cekilmis.. Kacini kurtardi bilmiyorum ama bu bayern acisindan olumsuz anlamda da olsa bir rekordur. Bu haftaki Sampiyonlar Ligi maclarini konferans izlemedim.. Birinci günü Fenerbahce-Arsenal macina, ikinci günüde Bremen macina ayirdim. Gördügüm o ki iki mactan da sadece Fabreagas'i yerlestirmisler.. Seyrettigim maclardan "su da burada olmali" diyebilecegim insanin olmamasi da benim bu haftaki sansizligim olsa gerek..

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Borges sana şöyle tahminle alakalı post atsan keşke demiyorum ama en azından yorumlarda yani görğnmeyen kısımlarda :) görüşlerimizi paylaşsak diyorum biliyorum kaliteyi düşürmemek lazım ama doğru yanlış tartışalım tahminlerde bulunalım isterim yorumlarda.ben bu hafta leverkusen in kazancağını düşünüyorum ve werderin kesin puan kaybetceğini düşünüyorum deplasmanda.gibi.

Borges dedi ki...

somoza: ben bunu düsünüyorum zaten sadece firsatim cok olmadi. Bugün sabaha karsi bununla ilgili ilk postu atarim sanirim..

Adsız dedi ki...

borges tutturmuşum abi olaya bak :) bunları kuponda rotasyona sokmamısım ama neye yarar tutturmak.hadi bi tahmin daha yarın dortmund alır.:)