27 Kasım 2010

Cluj Mentalitesi.!



Cluj.. Bize yakın bir klup yönetimi söz konusu. Kısaca özetleyeyim ben durumu size.

Haziran 2007.. Ioan Andone.. Eski milli rumen futbolcu takımın başına teknik adam olarak gelir. Becali'nin onca başarısına rağmen kovduğu teknik adam bu. Cluj bu teknik adam altında tarihinin ilk şampiyonluğunu yaşar iken aynı zamanda yine tarihinde ilk olmak üzere kupayı da alarak duble yapıyor.. Bakın tarihinde ilk kez şampiyon yapmış teknik adam yeni sezona kötü başlayınca ne oluyor ? kovuluyor.. Tanıdık geliyor mu ?

Sonra..

Aynı sezon içerisinde dört teknik adam daha kovuluyor ve 2009 ekiminde Andrea Mandorlini gelir.. Arkadaş bu da hem ligi hem de kupayı alarak duble yapar ve fakat daha bu senenin başında lige kötü başladı diye kovulur, yerine resimdeki Sorin Cartu getirilir..

Eh hem ligde sekizinci hem de Şampiyonlar liginde sonuncu olunca bu resimdeki görüntüsü nedeniyle kovulur.. Cluj'un imajı filan diyorlar ba ba ba.. Yuh.! Kovmak için bahane değil de imajıdır şudur budur.. Neymiş ? Tekme atmış yedek klubesinde de bu yüzden kovuluy..

Yedik biz onu.!

Fink'in Basel'ini yendiler ve Fink Cluj ortamını anlatırken burada postlamıştım. Başkanların içeriye girip antrenörleri kovması, silahlar, oyunculara baskı filan.. Umalım ki biz o dönemi geçmiş olalım ve Cluj'u da kendimize bakmak zorunda kalmadan eleştirebilelim..

Hiç yorum yok: