22 Mayıs 2008

Ballack Laneti.!




Bayer Leverkusen o sene muhtesem bir performans gösteriyordu. Daum sonrasi gelen Topmöller, bugün hala o performansinin ekmegini yemekle mesguldur. Sampiyonlar Liginde Yildiraybastürklü Leverkusen finale kaliyor, bundesliga da Ballack liderligindeki Leverkusen son üc haftaya girerken Sampiyonlugun en buyuk favorisiydi, kalan üc haftada tek bir galibiyet almasi halinde Sampiyonlugu garantiliyordu.. ve elbette 2002 dünya kupasinda da Almanya favoriler arasindaydi..

Peki ne oldu ?

Sampiyonlar Ligi kupasini Zidane'nin muhtesem volesi, Bundesligayi son üc haftada galibiyet alamayarak Dortmund'a ve keza Dünya Kupasinda da Brezilyaya kaybediyordu Ballack.. Orada nasil ki Kahn'in süper formunun aksine süper hatali bir gol yiyorsa, keza Terry de ayni sekilde.. Ne Bundesliga Sampiyonu olabildi, Ne sampiyonlar Ligi Sampiyonu ne de Dünya Kupasi.. ücünü de finalde kaybeden adamdi.. Bayer Münih sonrasi Ingiltereye gitti, baska ihtimal lanetini de yenmek üzere..

Sakatlandi, su bu oldu. Takima girdigi vakit biraz da kendisinin yükselen performansi ile finale kaldi. Ama iste final ve Ballack ikilisi lanetin olusmasi icin gerekli iki kelimedir. Man U sampiyon oLdu.. Elde kalan tek final, Sampiyonlar Ligi Sampiyonlugu..

Terry'nin kayisinin bana göre tek aciklamasi Ballack Lanetidir baska da bir sey demiyorum.

Ve simdi soru su .. Avrupa Sampiyonasi ?

Hiç yorum yok: