21 Mayıs 2008

Skibbe de Kovuldu.!



Salak Leverkusen.. Baska da bir sey demiyorum. Sadece son haftalarda aldigi basarisiz sonuclardan dolayi boyle güzel bir adami kovdular. Akli olan Türkcell Super Ligi takimi varsa, pesine düser..

Dortmund'dan kovulmustu cunku Hitzfeld sonrasi gelmisti. Aynen Klinsmann'in da bir süre sonra yasayacagi durum gibi.. Ama Leverkusen'de iyi isler yapti, güzel, cok güzel futbol oynatti. Bu klupleri anlamak, kadinlari anlamaktan daha da zor hale geldi. Önlerinde "Schaaf" örnegi durur iken..

Bu yilin Bayern harici en güzel futbolunu oynatti Leverkusen'e. Berbatov'undan, Voronininden yoksun bir sekilde.. Bir daha belirteyim:

Salaksin sen Leverkusen keza Rudi Voller de..

4 yorum:

Adsız dedi ki...

leverkusen hatanın kralını yapmış bu adamı yollayarak. eğer galatasarylı yöneticilerin 2 gram aklı varsa diğer adamları bırakıp bu adamın peşine düşerler. takımda bu kadar genç oyuncu varken bulunmaz nimet. böylelikle takımdaki alman ekolü de devam etmiş olur hem.

Adsız dedi ki...

rudi völler'in vardır muhakkak bir bildiği.

Adsız dedi ki...

takımı alman gibi değil avrupalı olarak oynatıyordu. borges den isteğim bu skibbe hakkında biraz daha fazla bilgi lütfen. hep ikinci adamlık görevini yürüttü. kendi başına bişeyler yapması beklendi ve uefa güzel işler yaptı. ligde ise son hafta yaşanan şansızlık akıllarda kalacak.

scapula dedi ki...

Bu ne kadar güzel bir postmuş. :)