11 Ekim 2008

Gercek Bremenli.!



Sizce hangisi gercek Bremenlidir ?

Elbette bunun tek ölcütü Bayern Münih'in teklifine hayir diyenidir. Bu acidan bakilip bazen bremenliler Rudi Voller'i gercek bremenli addeder. Rummenige'nin intere transferi sonrasi bir görüsme olmus ama bir sekilde elde edememisler ve bana göre Voller hayir dedi zira o bremen klubune 1860 Munih'den gelmistir.

Bunun disinda Bayern'e hayir diyen Bode var, Riedle var, Eilts var.. Nihayetinde "Evet" diyenler cogunlukta elbette.

Zira; Otto Rehhagel, Andreas Herzog, Mario Basler, Claudio Pizarro, Torsten Frings, Valerien Ismael, Miroslav Klose, Tim Borowski.. Per Mertesacker.. Prd, o henüz bayerne gitmedi.

Bir baska ayrinti gidenlerin pek azi Bayernde mutlu olabilmislerdir.

Gecmise bakip "Voller" diyebiliriz ama bugün bana göre gelen onca teklife ragmen Bremende kalmak istiyorum ben diyen Diego "simdilik" gercek bremenlidir.

3 yorum:

pi dedi ki...

Hocam merak ediyorum, acaba Diego Werder aşkı yüzünden mi hâlâ gitmedi yoksa Werder gelen teklifleri ne olursa olsun kabul etmedi mi? Eğer birincisiyse daha çok seveceğim bu adamı :)

Borges dedi ki...

icerigini mutlaka ki cok iyi bilemeyiz ama Bremen klubu futbolcusuna baski yapan bir klup degil. Bunun disinda Diego tv,dergi her yerde "gitmeyecegini" , bremeni cok sevdigini soyleyip durdu. Ona teklif gelmemesi düsünülemez, su an bana göre mevkisinin dünyadaki en iyi ilk üc adaminin icerisindedir.. velakin cok ilginc, adam gitmek istemiyor ama elbette simdilik.. Istersen onu kimse tutamaz bu kesin.

pi dedi ki...

Çok Teşekkür ederim... Porto neden bu adamı değerlendiremedi, yedek bıraktı, kadroya almadı anlamak mümkün değil. 6 milyon euro ya gitmiş zaten Werder'e...

Hali hazırda harika oyuncu, ileride daha da muhteşem olacağı kesin.